Iskola utáni tanoda kisdiákoknak

A tanulás igazi öröm, a világ felfedezése igazi kaland! Ezt mutatják be a kisiskolásoknak Csíkdelnén, a 137. szám alatti csodálatos helyen, a Szárnybontogatók elnevezésű iskola utáni program elhivatott pedagógusai és szakemberei. A programot a Kópé Góbé Egyesület szervezi, partnerségben a 4 Seasons Egyesülettel.
Ferencz Gyöngyössy Gyöngyvér pedagógus, otthon oktató édesanya, a tanoda ötletgazdája elmondta, az ötlet már néhány éve megfogalmazódott, most pedig meglett hozza a tökéletes helyszín, köszönhetően Balla Szabolcsnak, a 4 Seasons Egyesület vezetőjének.
Gyöngyvér fontosnak tartja az élményszerű, tapasztalat általi tanulást, hogy a gyerekek aktívan részt vegyenek a folyamatokban, ne csupán külső szemlélői legyenek azoknak, illetve hangsúlyozza az érzelmi intelligencia fontosságát ahhoz, hogy a későbbiekben a gyerekek jobban boldoguljanak. Mint mondta, főként ezek motiválták a tanoda létrehozásában. Az iskola utáni iskola programon kívül más tevékenységeket is terveznek gyerekeknek és szülőknek egyaránt, a céljuk az, hogy egy fejlesztőközpontot hozzanak létre.
A Szárnybontogatók kisiskolásoknak szóló foglalkozása 12 és 16 óra között működik majd, meleg ebéd elfogyasztására is lesz lehetőség a helyszínen, illetve a szülők kérésére elveszik a gyerekeket az iskolából, és a helyszínre szállítják.

Jelentkezni a 0744 244 777 telefonszámon lehet Gyöngyössy Gyöngyvérnél, a kopegobetanoda@gmail.com e-mail-címen vagy az egyesület Facebook-oldalán.

Fedezzétek fel a világot, és tanuljatok játékosan, bontogassátok a szárnyaitokat, kis pajtások!

: an accessible web community