SZÍNESBohószkóp

Bohószkóp

Kos: Ahogy általában, ezúttal sincs bajod az Imrecskével kialakult konfliktusokkal. Hiszen te pofon egyszerűen kezeled.

Bika: Nem szerencsés, ha túl korán kezded meg a karácsonyi bevásárlást. Azt javasoljuk, inkább várd meg, míg kinyit a bolt.
 
Ikrek: A régi szép időkben tíz lejből vettél egy kenyeret, egy tejet, sört, s még cigire is jutott. Bezzeg, amióta mindenhol kamerák vannak…

Rák: Ha barna csík vezet el a kocsidtól a bejárati ajtódig, azt jelenti, nem volt friss a csapolt sör, amit a pacalpörkölt mellé kértél. 

Oroszlán: Ha influenzaszezonban a vasárnapi misét követően jársz bevásárolni, ne csodálkozz, ha kipakoláskor a szatyrodban több műfogsort is találsz
.
Szűz: Sosem voltál egy atlétaalkat, bár szerettél volna megtanulni valamilyen sportot. Vegyél tampont! Azzal tudsz teniszezni, sízni, de még úszni is.

Mérleg: Évente átlagosan 1800 km-t gyalogolsz, s 90 liter alkoholt iszol. Ez azt jelenti, hogy átlagosan 5 litert fogyasztasz százon.

Skorpió: Enyhe gyomorrontás áldozata vagy, s máris vége az életednek. De miközben a vécécsészét öleled, gondolj arra, milyen rossz lehet ez a zsiráfnak…

Nyilas: Megtapasztaltad, mi az igazán kellemetlen. Amikor benyúlsz a sötét fagyasztóládába húsért, de végül a hús fogja meg a kezedet.

Bak: Nem kellene kissé összekapnod magad végre? Úgy olvadsz bele a környezetedbe, mint a hóember április elején…

Vízöntő: Pici, fekete, szőrös lábai, piros szeme és feltűnő rágócsápjai vannak, mi az? Mi sem tudjuk, de te lefekszel, s éjjel megtudod.

Halak: Hm, mit is főzzek hétvégére? Hűtőajtó hátracsap: marhanyelvem van, csirkeszárnyam van, fagyasztott tököm van… Nagyon hülyén nézhetsz ki!

György Emőke

Videótár - Hargita Stúdió