Hirdetés

SZÍNES

Hirdetés


Bohószkóp

Bohószkóp

Kos: A fiatalos megjelenés titka, hogy reggel és este megiszol egy-egy pohár kefirt. Ahogy elnézünk, te ugyanezt teszed, csak vodkával.
Bika: Rájöttél, miért a rókák a legravaszabb állatok a világon. Három hete üldözöl egyet a ház körül, végre elkaptad, s kiderült, hogy kutya.
Ikrek: Ne legyél ilyen elégedetlen magaddal! Büszke lehetsz arra, hogy hetvenévesen egy szál ősz hajad sincs. Kopaszon.
Rák: Tombol a nyár, s még mindig nem sikerült strandtestet öltened. Próbálkozz a kínai diétával: csak levest ehetsz, pálcikával.
Oroszlán: Szólt a doki, hogy elég ramaty állapotban van a vakbeled, most már fel kellene vágni… Másnap érkeztél is egy recsi új BMW-vel.
Szűz: Az orvos abból él, hogy gyógyszereket ír fel neked. A gyógyszerész abból, hogy kiadja ezeket neked. S ha te is élni akarsz, be ne szedd azokat!
Mérleg: Az évek során sokszor elmerengtél azon, hogy az ufók vajon jók-e, vagy rosszak. Aztán amióta eljöttek, s magukkal vitték anyósodat, tudod a választ.
Skorpió: Immár neked is csak akkor lesz fény a szemedben, ha valaki zseblámpával bevilágít a füleden…
Nyilas: Gyorshajtásért megállított a rendőr, s mint kiderült, régi tanítványod az elemiből. Ötszázszor íratta le veled, hogy nem szabad átlépni a megengedett sebességet.
Bak: Mindig arra vágytál, hogy a szá­mítógépedet ugyanúgy tudd kezelni, mint a telefonodat. Mostanra valóra vált az álmod... Immár a telefonodat sem tudod kezelni.
Vízöntő: Napok óta nem tudsz aludni éjszaka, egy percre sem hunyod le a szemed. Ha lehunyod, aludni is fogsz tudni.
Halak: Egyre jobban belejössz a ház körüli barkácsolásba. Már azt is megtanultad, hogy semmi nincs elcseszve, csak másra lesz jó, amit meg nem raksz össze, az nem is esik szét.

 

György Emőke