Temesváron hangolnak

Udvarhelyi teremfocisok a romániai keretben Fotó: Futsal Klub Székelyudvarhely

Összetartáson vesz részt a romániai U19-es teremlabdarúgó-válogatott Temesváron, ahol az előttük álló feladatokra készülnek. Vagyis a szeptemberi Európa-bajnokságra. Az FK Székelyudvarhely öt játékosa van a keretben.

Nyolcnapos összetartáson vesz részt a romániai U19-es teremlabdarúgó-válogatott Temesváron. A Robert Lupu által dirigált csapat a szep­tember 3–10. között rendezendő korosztályos Európa-bajnokságra készül, amelynek Spanyolország lesz a házigazdája.
Az már korábban eldőlt, hogy a válogatott az A jelű kvartettbe került Spanyolországgal, Ukrajnával és Horvátországgal egyetemben, míg a másik ágon Lengyelország, Franciaország, Olaszország és Portugália található. A válogatott sorrendben Spanyolországgal (szeptember 4., 21 óra), Ukrajnával (szeptember 5., 16 óra) és Horvátországgal (szeptember 7., 13.30 óra) küzd meg az első két helyért, amely továbbjutást ér az elődöntőben.
A Robert Lupu által összehívott 14 fős keretből öt az FK Székelyudvarhelyt erősíti, de a csapat több mint fele magyar nemzetiségű, pontosabban nyolcan.

A behívott keret

Kapusok: Alin Cârdei (Galaci United), Vasile Căruntu (Industrias Santa Coloma.)
Mezőnyjátékosok: Vlad Ilie, (Za­ragoza Union), David Marius, Alexandru Trifa, Andrei Bu­hă­ceanu (mindhárman Temesvári CFR), Péter Miklós, Hegyi Attila, Kerestély József, Csog János Csongor, Miklós Árpád (mint FK Székelyudvarhely), Nagy Tamás (Marosvásárhelyi VSK), Mojzi Botond, Barbocz Norbert (mindketten Kézdivásárhelyi KSE).
Szövetségi kapitány: Robert Lupu.

Darvas Attila

: an accessible web community