Már Székelyudvarhelyen is

Patinás épületben, a város szívében várjuk olvasóinkat. Térjenek be hozzánk! Fotó: Hodgyai István

Számos olvasói kérés, kérdés, igénylés érkezett hozzánk az elmúlt időszakban azzal kapcsolatban, hogy Udvarhelyszéken hol lehetséges a kapcsolattartás a Hargita Népe szerkesztősége és olvasói között. Válaszul az olvasói igényekre, megnyitottuk Székelyudvarhelyen ügyfélszolgálati pontunkat. 
 

A megyei napilap folyamatosan bővülő hálózatának legújabb alkotórésze a székelyudvarhelyi ügyfélszolgálat, ahol a Hargita Népe olvasói immár bármikor élvezhetik a naprakész híreket. A megyei napilap új munkapontja, a Kossuth Lajos utca 13. szám alatt talált otthonra. A főutcán található ikonikus épületben megnyitott iroda tárt kapukkal fogadja az érdeklődőket.
Olvasóink új, székelyudvarhelyi ügyfélszolgálatunkon megvásárolhatják a napilap aktuális számát, de a hetente megjelenő Családi7vége tematikus melléklet és a havonta kiadott Székely Gazda, illetve Székely Konyha és Kert magazin szintén beszerezhető. A polcokon a lapkiadó változatos témájú könyvei sorakoznak. Az új hely nagy előnye, hogy több, a kiadóhoz kapcsolódó ügyet lehet egy helyen, kényelmesen, a városközpontban elintézni.
A Hargita Népe webáru­há­zban pedig bárki könnyedén rátalál a nyomtatott és a digitális folyóirat előfizetésével kapcsolatos tudnivalókra. Munkatársunk minden hétköznap 8.30 és 15.30 között áll az olvasók, hirdetők rendelkezésére.
Az udvarhelyi ügyfélszolgálat is csak az olvasókkal közösen léphet előre, beteljesítve eredeti rendeltetését – tájékoztatni és szórakoztatni a megye lakosait, a lehető legjobb áron, ahogy tesszük azt immár 54 éve. A lap munkaközösségeként együtt örülünk annak, hogy udvarhelyi résszel bővült a szerkesztőségi „család”, mert a megnyitást követően már kamatoztathatók az ügyfélközpontú helyiség előnyei, egyszerűbbé és gyorsabbá válik az udvarhelyszéki olvasóink kiszolgálása.

Megnyílt az ügyfélszolgálat. Tárt kapuk Fotó: Hodgyai István

Miklós Dalma

: an accessible web community