Bohoszkóp hétről hétre

Kos: Váratlan találkozásra számíthatsz a héten. Lehet az egy rég nem látott kedves cimbora, kevésbé kedvelt rokon, a bocsos medvemama az erdő szélén vagy földönkívüli élménytalálkozó.

Bika: Párkapcsolati gondjaid megoldódni látszanak. Mivel sikerült megbeszélni a régről fennálló, begyszorongató problémákat, újult erővel szaladsz vissza szeretődhöz megosztani az örömhírt vele is.

Ikrek: A héten a terveid nem úgy mennek, ahogy azt szeretnéd. Két megoldás marad: szőni újakat vagy rásózni azokat másra. Mivel a második megoldást választod, lassan az sem marad, akitől kölcsönkérj.

Rák: Lallala trallala, fogadjunk, egy horoszkóp sem jósolt neked még dalban. Lallala és trallala, légy nagypapa vagy nagymama, ez egy buta ballada, megszidna a Santana. A héten övsömörre számíthatsz.

Oroszlán: Büszke nagymacskából szürke porcicává változol a héten. Nincs hangulatod vezetni a sereget, kiállni az erdő népéért, oroszlánrészt vállalni a feladatokból, pedig a macska a tejet le szokta fetyelni.

Szűz: Enyhén bárgyú a hétköznapokhoz való hozzáállásod. Igyál literszámra kávét, egyél több tábla csokoládét óránként, abban van a lóerő. Ördöggel is cimborálhatsz, az majd kimozdít a komfortzónádból.

Mérleg: Hangulatod kicsit javult a múlt hetihez képest. Sebaj, hét vége felé ismét millió okod lesz arra, hogy vérnyomáscsökkentéshez folyamodj. Lassan a hétköznapok jelentik a felszusszanást.

Skorpió: Mostanában elégedetlen vagy a külsőddel. Végső elkeseredésedben a locsolkodásból megmaradt összes pacsulit magadra töltöd. Hacsak nem tervezel teljes arculatváltást, kerüld a nyílt lángot!

Nyilas: Jövő héten nagy változásokra számíthatsz. Érzékelni nagyjából semmit nem fogsz mindebből, ugyanis továbbra is az elmúlt hetek züllött hangulatában éled a mindennapokat.

Bak: Fejed ferde, szemed üveges, lábaid botorkálnak, lelked feldúlt és kósza. Lájkold ezt a horoszkópot, oszd meg kilencszer, köpjél kettőt balra, egyet másra, mert különben hét év szerencsétlenkedés vár.

Vízöntő: A bolygók kipécéztek téged a tömegből, igen, kizárólag téged, kedves olvasó. Ez annyit jelent, hogy ne menj ki a házból, ne mozogj, ne egyél, ne igyál, levegőt is csak kölcsönbe vegyél. Egy hétig.

Halak: Mivel nem sikerült halászlevet készítenünk belőled, sértődöttségből fakadó indulataidnak szabad utat adsz: ez a heted tehát az édes-keserű bosszúról szól, bőven lesz tennivalód! (Nem vagyok itthon.)

György Emőke