Bohószkóp hétről hétre

Kos: Ismét keresztbe tettek a vendégeid. Megunták a folyamatos utasítgatásaidat, s míg a munkahelyeden húztad az igát, lecserélték a zára(da)t.

Bika: A digitális mérleged egyre gyakrabban mutatja a Lo feliratot. Ha így folytatod, idővel a Mu-t is látni fogod a kijelzőn.

Ikrek: Nagy esély van rá, hogy találkozz életed nagy szerelmével. Eddig is nagy esély volt erre, s valószínűleg most is az eséllyel maradsz.

Rák: Amióta Árpó boldogít, többet lógsz a világhálón, mint valaha. Mondogatja is okos, dorgáló tekintettel: Te is, fiam, bluetooth.

Oroszlán: Nagyon tetszik neked a kötetsorozat, amit legutóbb vettél. Jól passzol a bútoraid stílusához és színéhez.

Szűz: Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet – tartja a mondás. Ám a rododendron, amit a tegnap ettél, nagyon keserű volt.

Mérleg: Előkerült a nyolcadikos záróvizsga-dolgozatod: „Az ifapai fapnak, papifája van, ezért az ipapai papipa, fapi papifa.” A szintet ma is tartod.

Skorpió: Számodra a csillagok állása nem jelez előre semmit, ami azért lehet, mert egy ideig nem hajlandók veled foglalkozni.

Nyilas: Se füle, se farka, mégis felmegy a padlásra. Mi az? Te, amikor az asszony kétfülű kancsó pózban vár haza a bodegából.

Bak: A hétmérföldes zoknidat ideje lecserélni, ugyanis nem jutsz vele messzebb, ellenben a társaságodat senki nem keresi (csak érzi).

Vízöntő: Ilyenkor már nagyon nem praktikus a zokni szandál kombináció, a reggeli harmattól térdig vizesen töltöd a munkaidőt.

Halak: A tyúk vagy a tojás kérdése sokat foglalkoztat mostanában. Elmerengsz: Krisztus vajon oráng után vagy oráng előtt született?

György Emőke

: an accessible web community