Hirdetés

Jenő a Marson

Létai Tibor
Becsült olvasási idő: 4 perc

Kicsi zöld emberkékkel ugyan nem találkozott, mert saját bevallása szerint szürkék voltak. A nagy szenzációról pedig nem a The New York Times számolt be, hanem az egyik magyarországi bulvárportál. Az ügy komolyságát tekintve viszont váltig állíthatjuk, hogy megérdemelte volna a világszenzációt, de ő csak Jenő volt, S. Jenő, így nem közölték történetét hasábjaikon a lapok, nem zengtek róla a bloggerek és influenszerek. De Jenő nem mérgelődött, tudta, hogy Pataki Attila sem az ufókkal való barátkozás végett tett szert hírnévre.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Jenő csak hazájában lett próféta, de már ez is nagy csoda, hiszen a mondás az ellenkezőjét állítja. És Jenő mesélt szomszédnak, barátnak, rokonnak, idegennek és szenzációhajhász firkásznak, aki szétkürtölte a rendkívüli esetet, de mint már említettem, világgá nem szállt, hisz a Kárpátok bércei visszaverték a sztorit, a miénk marad, kicsit savanyú, kicsit sárga (vagyis jelen esetben szürke), de a miénk. 
Jenő tehát mesélt. „Belefúródott a fejembe egy gondolat.” Megtudtuk, hogy munka után (ez fontos, mert olyankor mi is az ufólátás határán leledzünk – szerk. megj.) betért az egyik közeli üzletbe. Csak néhány élelmiszert akart, ám a kasszánál fizetve jóval többet kapott… Egy távoli galaxisból. Jenő szerint: „Ahogy állok a sorban a kasszánál, egyszer csak azt érzem, hogy befurakodik a fejembe egy gondolat, ami nem tőlem származik, és azt mondja: Ma eljövünk! Azt láttam, hogy az ágyam körül három alak áll, és pontosan az a tipikus idegen lény kinézetük volt. Vézna test, szürke bőr, nagy, fekete szemek és apró vágás a szájnak. Mozdulatlanul álltak és engem néztek, ahogy fekszem. Úgy éreztem, hogy egy iszonyatosan tömör, tömény 52 fokos információcsomagot töltenek az agyamba. Egy bolygó képe a távolból, ami hasonlít a Földre, de más a kontinensek elhelyezkedése. Jó ideig hatása alatt voltam, nem is mentem be dolgozni. Kiírattam magam betegszabadságra.”
És ez fontos momentum volt Jenő életében, mert így legalább volt ideje törleszteni a bodegában felhalmozott pálinkafogyasztást.
 



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!