Hirdetés

Háromszéken hagyták a pontokat

Semmi nem jött össze a Székelyudvarhelyi FC-nek a Sepsi OSK fiókcsapatának pályáján a labdarúgó 3. Liga alsóházi rájátszásának 3. fordulójában, mindkét félidőben már az elején gólt kapott, a félidős emberelőnyt sem tudta kihasználni, és szerencséje sem volt, így a pontok Háromszéken maradtak.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Háromszéken hagyták a pontokat
A Sepsinek nem volt hátrány az emberhátrány Fotó: Sepsi OSK

A labdarúgó 3. Liga alsóházi rájátszása jobbára már csak presztízskérdésnek számít az 5-ös csoportban szereplő Székelyudvarhelyi FC szempontjából, az udvarhelyi gárda két győzelemmel indította a bajnokság hajráját, 13 pontos előnnyel állt az élen, csakis egy szinte elképzelhetetlen pechszéria jelenthet akadályt abban, hogy ne az alsóház megnyerésével zárja idén is a bajnoki idényt.


Hirdetés


De ettől még a labda nem mindig úgy gurul, ahogy azt az SZFC szeretné, a Sepsi OSK II. elleni pénteki találkozó is úgy indult, hogy a háromszéki fiatalok már a második percben vezetésre álltak. Ezt követően három komoly helyzetet dolgozott ki az udvarhelyi gárda, de csak egyet tudott értékesíteni, így 1–1-es döntetlennel mentek pihenni a csapatok. Igaz, előtte még a hazaiak egy játékosa másodszorra is besárgult, így néhány másodperccel hamarabb kellett elhagynia a pályát.
A második félidő szintén hazai góllal indult, és bár mindkét félnek volt esélye, hogy módosítson az eredményen, végül a kijelzőn a 2–1-es eredmény maradt, a pontok pedig Háromszéken.

Eredmények

Labdarúgó 3. Liga, 5-ös csoport, alsóház, 3. forduló: Sepsi OSK II.– Székelyudvarhelyi FC 2–1 (1–1) /Bujdosó (2., 47.), illetve Gavârlița (17.)/; Kézdivásárhelyi SE – Brassói SR Municipal 1–1; Viitorul Curița – Tatrangi Ciucas 2-0. Az állás: 1. SFC 35 p., 2. Viitorul 23 p., 3. KSE 23 p., 4. Sepsi OSK II. 22 p., 5. Ciucaș 13 p., 6. SR Municipal 9 p.Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!