Hirdetés

Meglepetés az idényt nyitó mérkőzésen

Gólokban szegény találkozókkal, ám egy óriási meglepetéssel kezdődött el a labdarúgó Szuperliga 2024/2025-ös idénye. A Sepsi OSK a hőséggel is harcolva nyert a Jászvásári Poli ellen.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Meglepetés az idényt nyitó mérkőzésen
A hőség ellenére minőségi focit játszott a Sepsi OSK és a Poli Fotó: Sepsi OSK

Elkezdődött pénteken a labdarúgó Szuperliga 2024/2025-ös idénye, a csapatok és a focisok számára mindössze huszonöt nap szünet adatott az elmúlt és az idei szezon között. Az első két játéknap alatt öt mérkőzést rendeztek, és mindössze hat találat született, no meg egy komoly meglepetés.
A pontvadászat első meccsén a Konstancai Farul fogadta az Unirea Sloboziát, amelynek kerete némi meglepetésre nem sokat változott azután, hogy megnyerték a 2. Liga 2023/2024-es idényét. Az újonc bátran focizott, és Purece 19. percben szerzett találatával meg is nyerte a meccset. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A Sepsi OSK is hamar eldöntötte a Jászvásári Poli elleni meccset, hiszen az első és a második hidratálási szünet között Cosmin Matei egy védelmi hibát kihasználva döntötte el a találkozót a háromszékiek javára, amelyen a csapatok nemcsak egymás ellen, hanem a nagy hőséggel is harcolniuk kellett. A sepsiszentgyörgyiek a második fordulóban az újonc Gloria vendégei lesznek Bodzavásáron.

Eredmények
Konstancai Farul – Unirea Slobozia 0–1, FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 0–0, Sepsi OSK – Jászvásári Poli 1–0, Aradi UTA – Bukaresti Rapid 1–1, Bukaresti FCSB – Kolozsvári  U 1–1. A Kolozsvári CFR – Bukaresti Dinamo találkozó lapzárta után ért véget, a FC Botoşani – Galaci Oţelul (18.30) és a Petrolul Ploiești – Bodzavásári Gloria (21.30) meccset ma játsszák.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!