Hirdetés

Nyílt napot szerveztek a Pottyandi Erdei Iskolában

Hároméves kihagyás után újra nyílt napot szerveztek szombaton a Pottyandi Erdei Iskola Vendégházában. A ragyogó időjárás kedvezett a jó hangulatú rendezvénynek, így sokan kihasználták a program nyújtotta lehetőséget, elsősorban gyerekek.

Létai Tibor
Becsült olvasási idő: 3 perc
Nyílt napot szerveztek a Pottyandi Erdei Iskolában
Fotó: Borbáth László

A Pottyandi Erdei Iskola 2006 óta működik, és azóta rendszeresen megszervezik a nyílt napot, amit a Föld nemzetközi napja környékére helyeznek – mondta érdeklődésünkre Borbáth László szervező, az erdei iskola vezetője. Kifejtette: az elmúlt három évben a világjárvány okozta helyzet miatt elmaradt a rendezvény, amit az idén újra megszerveztek nagy sikerrel, hisz több mint 120 személy vett részt, főleg gyerekek, akikre számos érdekes kikapcsolódási lehetőség várt.

Borbáth László

Az ünnepi megnyitót követően volt Tocsogóra hívó program, ahol a patak  élővilágát ismerhették meg a megjelentek, lehetett egyéni sétákat tenni a Fenyővize tanösvényen, de voltak kézműves-foglalkozások, népi gyermekjátékok, szekerezés és lacikonyha is. Élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodva térhettek haza a résztvevők a tartalmas nap végén.

Borbáth László



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!