Hirdetés

Megnyílt Székelyudvarhelyen az első Székely Csürke bolt

Az Erdély-szerte ismert márka minőségi csirkehústermékei immár nemcsak viszonteladók üzleteiben, hanem saját értékesítésben is kaphatók.

HN-információ
Megnyílt Székelyudvarhelyen az első Székely Csürke bolt
Fotó: Székely Csürke

Február 15-én megnyílt az első Székely Csürke bolt Székelyudvarhelyen, a Függetlenség sugárút 18/A szám alatt. Az üzletnyitást hatalmas érdeklődés övezte, mindössze három óra leforgása alatt gazdára lelt az első száz vásárlónak szánt meglepetés-ajándékcsomag.

Székely Csürke

Héjja Szabolcs, a Székely Csürke márkához tartozó felső kategóriás csirkehústermékeket gyártó és forgalmazó Poultry Investment marketing- és termékfejlesztési igazgatója lapunknak elmondta, a saját értékesítés egy újabb lépés a cégcsoport hosszú távú tervei megvalósulásának folyamatában. A magyar tulajdonú cégcsoport négy megyében – Brassó, Maros, Szatmár és Szeben – működtet farmokat, illetve vágóhidakat a Brassó megyei Feketehalmon és a Marosvásárhely melletti Kerelőszentpálon.


Hirdetés

A vásárlói igényekre való odafigyelés hozta azt a döntést is, hogy amellett, hogy továbbra is saját flottájukkal látják el a partnerüzleteket frissen vágott, minőségi csirkehússal, egy közvetlenebb kapcsolatot lehetővé tévő értékesítésbe fognak: bolthálózatot nyitnak a nagyobb székelyföldi településeken, ahol a vásárlók közvetlenül a termelőtől vehetik meg a nagy népszerűségnek örvendő Székely Csürke termékeket. 

Székely Csürke

– Az eddigi visszajelzések alapján igazolva látjuk, hogy van vásárlói igény egy termelői bolthálózat fenntartására, ahol a márkát már jól ismerő kliensek egy jellegzetes arculatú, a hagyományost a modernnel ötvöző enteriőrben, egy még rövidebb ellátási láncon férhetnek hozzá kedvenc helyi termékeikhez – nyilatkozta Héjja.

Székely Csürke

Hozzátette, a következő Székely Csürke bolt megnyitásának helyszíne legyen meglepetés: az érdeklődők kövessék a Facebook-oldalukat az újdonságokért.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!