Hirdetés

Kényelmes és tartós megoldás

Manapság rendkívül elterjedtek lettek a sminktetoválások, melyek nagyban megkönnyítik a nők mindennapjait, ezek közül is legnépszerűbb a szemöldök-tetoválás. Már többféle különböző technika és rengeteg tehetséges sminktetováló munkái között válogathatunk, ha természetesnek tűnő és tartós szemöldököt kívánunk.

Kovács Andrea
Becsült olvasási idő: 4 perc

A tökéletes szemöldök minden nő álma, egyben a mindennapi készülődés kardinális része. Egy szépen formázott szemöldök nagyban befolyásolja az arckifejezésünket, hiszen megnyitja a tekintetet, ellenben, ha túl sűrű vagy vastag, igencsak komorrá tehet. Hazánkban is egyre több szépség- és tetoválószalon kínálatába kerülnek be olyan sminktetoválási szolgáltatások, mint a száj-, szemhéj- és szemöldök-tetoválás. Ezek nagyban megkönnyíthetik a nők mindennapjait, és rövidíthetik a sminkelésre szánt idő tartamát is. 
A sminktetoválások közül legnépszerűbb a szemöldök-tetoválás, mely több különféle problémára is megoldást nyújthat.

pinterest.com

Korrigál és fiatalít
A szemöldök-tetoválás a kopott, hiányos, megritkult, helytelenül szedett vagy nőni nem akaró szemöldökök szinte egyetlen tartós megoldása, de annak is segítség lehet, akinek eddig mindennap meg kellett rajzolnia szemöldökének vonalát. Sok nő életében jelen van a probléma, hogy nem elégedett akár színerősségben, akár formailag a szemöldökével, a tetoválás segítségével könnyedén lehet ezen változtatni, nem utolsósorban pedig a jól elkészített szemöldök-tetoválás fiatalítja az arcot, megnyitja a tekintetet, és éveken keresztül esztétikusabb megjelenést kölcsönöz viselőjének.

A minőségre törekedjünk
A profi sminktetováló szakember kiválasztása rendkívül fontos tényező, hogy a tökéletes végeredményt évekig büszkén viseljük. Hogy ne vesszünk el a lehetőségek között, lényeges, hogy néhány lépést betartsunk, mielőtt kiválasztjuk a számunkra megfelelőt. Fontos, hogy a sminktetováló web- vagy közösségi oldalán – de a legjobb, ha ismerősünkön – megnézzük korábbi munkáit, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy gyógyult munkát is ellenőrizzünk. Ár alapján nem szabad dönteni, hiszen a jó szakemberek rengeteg időt, energiát, pénzt fektetnek tudásukba, hogy a legszínvonalasabb szemöldök-tetoválási technikákat megtanulják, minőségi anyagokkal és gépekkel dolgoznak, hogy a legjobbat tudják nyújtani, így annak árát bizony meg kell fizetni. Nem utolsósorban lényeges, hogy a szakember szimpatikus legyen számunkra, bízzunk benne, és munkájában azt a stílust képviselje, ami a mi személyünkhöz is közel áll.

pinterest.com

Van, miből választani.
Ha megtaláltuk a számunkra megfelelő szakembert, nincs más hátra, mint kiválasztani, melyik szemöldök-tetoválási technika áll legközelebb az elképzelésünkhöz, ugyanis többféle is létezik. Egy megfelelően képzett sminktetováló biztosan segíteni fog a döntésben. Választhatunk szálazott, microblading, soft powder és hibrid technikák közül, hogy ki melyik mellett dönt, csak tőle, eredeti szemöldöke milyenségétől, a vágyott végeredménytől és a sminktetováló ajánlásától függ.
A megfelelően, szakszerűen elkészített szem­öldök-tetoválásról jó eséllyel csak a gazdája tudja, hogy nem valódi, a külvilág számára nem egyértelmű, ugyanis napjainkban a természetességen van a hangsúly, még abban az esetben is, ha viselője erőteljesebb, sminkeltebb hatást szeretne. A korszerű gépekkel megrajzolt, természetes hatású szemöldöktetoválások tartóssága függ a bőrünk típusától, a napozási szokásoktól, a választott színtől és technikától, illetve a hormonális változásoktól is. Általánosságban az mondható el, hogy ezek másfél-három évig tartanak, de kétévente szükséges frissítésre, korrigálásra visszatérni a sminktetováló szakemberhez.
 



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!