Hirdetés

Megható üzenetet küldött Rúzsa Magdi a határon túli magyaroknak

Megható üzenetet tett közzé a közösségi médiában a Máté Péter-díjas magyar énekesnő, Rúzsa Magdi a nemzeti összetartozás napja alkalmából, amelyet „testvéreinek” címzett. 

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Megható üzenetet küldött  Rúzsa Magdi a határon túli magyaroknak
Rúzsa Magdolna Fotó: Rúzsa Magdolna/Facebook

„Büszke vagyok rád! Büszke vagyok arra, hogy még vagy, hogy kitartasz. Büszke vagyok arra a kicsi szűzanyára, aki a szívedben lakozik. A remegő kezedre, amivel vezeted az unokádat és magyarul tanítod köszönni.Én a könnyebb utat választottam, eljöttem, de azóta egyre és egyre hangosabban kiabálom, hogy VAGY, hogy mindenki vegye észre mennyire jó, hogy vagy. Belőled nőttem én is, így a gyerekeimnek is beszélek rólad, hogy majd mindig tudják, hogyan dobban jól a szív. A kitartásod nélkül mégtöbbet veszített volna ez a nemzet.Isten éltessen és tartson meg minden határon túli magyart, és Isten éltesse az anyaországiakat is. Egyek vagyunk.” – írta a Facebook-oldalán

Mint ismert, Rúzsa Magdi Verbászon, az egykori Jugoszlávia területén született 1985-ben. A magyar énekesnő a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának győzteseként vált ismertté.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!