Mesterlövészek védték Orbán Viktort Tusványoson

Tusványoson Orbán Viktor miniszterelnök beszédét példátlan biztonsági intézkedések kísérték, amelyek során mesterlövészek és géppisztolyos rendőrök vigyázták a helyszínt.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Mesterlövészek védték Orbán Viktort Tusványoson
Fotó: rtl.hu/RTL Híradó

Az RTL Híradó felvételei szerint a mesterlövészek mellett a rendezvény közönsége között is golyóálló mellénnyel felszerelt rendőrök voltak jelen, ami jól tükrözi a megnövekedett biztonsági készültséget.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Ennek hátterében a közelmúltban történt merényletek állhatnak, amelyek célpontjai Robert Fico szlovákiai miniszterelnök és Donald Trump amerikai elnökjelölt voltak.

Mesterlövészek védték Orbán Viktort Tusványoson

Orbán Viktor beszédében kitért Magyarország és Románia kapcsolatára, a magyar békemisszióra és annak brüsszeli fogadtatására. Emellett a miniszterelnök említést tett Mike Tysonról és a Mátrix című filmről is, ezzel is színesítve mondanivalóját. Kritikus megjegyzéseket fűzött a lengyel politikához, amelyet a legszemforgatóbbnak nevezett Európában, valamint rámutatott, hogy az amerikaiak Lengyelországot kívánják Európa amerikai központjává tenni. Orbán úgy véli, hogy Brüsszelben visszatért a „három T” politikája, amely Magyarországot a tiltott kategóriába sorolja. A beszédről itt írtunk részletesebben.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!