Bagossy-koncert zárja Erdély neves gasztronómiai fesztiválját

Végéhez közeledik a Gyimesi Skanzen területén megszervezett harmadik Taste of Transylvania gasztronómiai fesztivál. Aki kíváncsi a gasztronómiai és kulturális témájú előadásokra, kerekasztal-beszélgetésekre, megkóstolná a harminc jelen levő étterem és cukrászda kínálatát, vagy a Bagossy Brothers Company zenéire bulizna, még nem késő, hogy elinduljon Borospatakára.

Kovács Andrea
Becsült olvasási idő: 3 perc
Bagossy-koncert zárja Erdély neves gasztronómiai fesztiválját
Utolsó napjához érkezett az idei Taste of Transylvania gasztronómiai fesztivál Fotó: Hodgyai István

Utolsó napjához érkezett az idei Taste of Transylvania gasztronómiai fesztivál, melyet Borospatakán, a Gyimesi Skanzen házai között szerveztek meg. Bár az időjárás ma is igen változékony, mégsem szegi a több ezer idelátogató kedvét, a legtöbb étterem és cukrászda standja előtt tömött sorokban várakoznak, hogy ízletes ételekhez jussanak.

Ma is neves szakácsokkal, Michelin-csillagos éttermek séfeivel találkozhat a gasztronómia iránt érdeklődő közönség, a nap folyamán örömfőzéseket követhettünk végig, de a kerekasztal-beszélgetések és előadások sora is folytatódik.

A nagyszínpadon délután hattól fellép a Bagossy Brothers Company, a hazai és magyarországi éttermek standjait késő estig felkereshetjük, hogy megkóstoljuk a legfinomabb ételeiket.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!