Hirdetés

Csürkeségek

Sokan kérdezték, hogy mitől ilyen szép és puha a Székely Csürke, ezért egy nagyon különleges bőrápolási rutint hoztunk, amitől garantáltan minden csirke bőre olyan puha és selymes lesz, mint még soha! Igen, ma a Székely Csürke titkait áruljuk el Önöknek. Lássuk, hogyan érhetjük el a tökéletesen puha és ízletes csirkehúst!

Székely Csürke
Becsült olvasási idő: 3 perc

Első lépés: fürdessük a csürkét tejben, vajban!
Kezdjük egy luxusfürdővel! A csürke bőre akkor lesz igazán puha és selymes, ha tejes fürdőt vesz. Kleopátra is tejben fürdött, bizonyára a Székely Csürkétől lopta az ötletet!

Helyezzük a csürkét egy nagy tálba, majd öntsünk rá tejet. Adjunk hozzá néhány gerezd aprított fokhagymát, hogy egy kis illatos aromaterápia is társuljon a fürdőhöz. Hagyjuk ázni legalább két órán keresztül, hogy a bőre és a húsa teljesen átitatódjon. A tejet vajra is cserélhetjük, ízlés szerint!

Második lépés: mézes-olajos masszázs
A fürdés után jöhet a várva várt masszázs! Keverjünk össze 2 evőkanál mézet, 5 evőkanál olívaolajat, egy citrom reszelt héját és levét. Ezzel az édes és illatos masszázsolajjal kenjük be alaposan a csürke bőrét, hogy a bőr ne csak puha, hanem ragyogó is legyen. Hagyjuk állni még 30 percig, hogy az olaj és a méz jól beszívódjon.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Harmadik lépés: fűszeres pakolás
Az igazi bőrápolási rutin sosem lehet teljes egy jó pakolás nélkül! Szórjunk a csürkére friss rozmaringot és kakukkfüvet, valamint sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. A gyógynövények nemcsak finom ízt adnak, de természetes módon táplálják és hidratálják a bőrt.

Negyedik lépés: szauna
Ne feledjük, a Székely Csürke is szereti a wellnessélményt! Helyezzük előmelegített sütőbe 180 °C-ra, és süssük 1,5-2 órán keresztül. A forró levegő és az olaj segít, hogy a bőr szép aranybarnára süljön, miközben belül finom, puha és szaftos marad. Az olívaolaj az igazi elixír és fényvédő!

Ötödik lépés: hűtés
Miután a csürke szépen megpirult és megsült, hagyjuk pihenni legalább 10 percig, mielőtt felvágnánk. Ezalatt a bőre megnyugszik és még puhább lesz, míg a hús magába szívja az ízeket.

Nulladik lépés: a táplálkozás mindenek előtt!
Bizonyára tudják, hogy az igazi szépség és egészség belülről fakad, és ez a csürkére is igaz! A táplálkozás kulcsfontosságú, ezért csak olyan csürkét válasszon, amely minőségi takarmányon nevelkedett. A Székely Csürke kizárólag a legjobb táplálékot kapja, és ez a bőrén meg a húsán is megmutatkozik!

A Székely Csürke bőrápolási rutinja garantáltan meghozza a kívánt eredményt: egy tökéletesen puha és ízletes fogást, amely mindenkit lenyűgöz az asztalnál!
Reméljük, tetszett ez a kis rutin, és Önök is kipróbálják! További hasznos tanácsokért kövessék be a Székely Csürke oldalát!

Jó étvágyat kívánunk!





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!