Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Székely Csürke

Érték és Minőség Nagydíjban részesült a Székely Csürke. A rangos elismerést olyan Magyarországon és a Kárpát-medencében gyártott, kiváló minőségű termékek és szolgáltatások nyerhetik el, amelyek nemcsak megfelelnek a legszigorúbb fogyasztóvédelmi és környezetvédelmi előírásoknak, de a hazai és nemzetközi piacokon is versenyképesek. A Székely Csürke az élelmiszer-kategóriában érdemelte ki a díjat, ezzel is bizonyítva, hogy a helyi termelés és a fenntarthatóság találkozása valódi értéket teremt. A díjátadón kiderült, hogy a Székely Csürke két különdíjat is kapott: az egyik a Lokálpatrióta Díj, a másik pedig a Transilvanum Alapítvány különdíja.

HN-információ
Becsült olvasási idő: 5 perc
Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Székely Csürke
Héjja Szabolcs, Bokor-Tóth Krisztina és Lackó Dénes

– Először is, gratulálunk a Székely Csürkének az Érték és Minőség Nagydíj elnyeréséhez! Milyen érzés?

– Nagyon köszönöm! Hatalmas megtiszteltetés számunkra. Ez a díj nemcsak a termékünknek az elismerése, hanem annak a közösségnek is, amelyik mögötte áll. A Székely Csürke egy igazi helyi termék, amely teljes egészében Székelyföldről és Erdélyből származik, és ezt a díjat egyértelműen az értékteremtő munkánknak és a helyi közösség támogatásának köszönhetjük.

– Mi az, ami különlegessé teszi a Székely Csürkét a hazai és nemzetközi piacokon?

– A Székely Csürke különlegessége abban rejlik, hogy a termelési lánc minden egyes lépése helyi alapokra épül. A gabonától, amivel a csirkéinket etetjük, egészen a nevelésükig és feldolgozásukig minden helyi forrásból származik. Minden, amit csinálunk, Székelyföldhöz és Erdélyhez kötődik, ezáltal valódi értéket tudunk nyújtani. Ez nemcsak egy márkanév, hanem egy teljes közösség és a hagyományai eredménye.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

– Mit jelent ez a díj a cég számára?

– Ez a díj egy hatalmas mérföldkő. A megerősítése annak, hogy a helyes úton járunk. A helyi termelésre, a fenntarthatóságra és a magas minőségre építő stratégiánk egyre nagyobb elismerést vált ki. Ez a visszajelzés nemcsak a vásárlóinktól érkezik, hanem most már a szakmai körökből is. Számunkra ez azt jelenti, hogy folytatnunk kell a munkánkat a helyi közösség és a prémiumminőség iránti elkötelezettség mentén.

– Hogyan fogja befolyásolni ez az elismerés a jövőbeni terveiket?

– Ez a díj hatalmas lendületet ad a jövőbeli terveinknek. Továbbra is a minőség és a fenntarthatóság lesz a fő fókuszunk. Szeretnénk, ha még több ember ismerné meg a Székely Csürkét, és értékelné a helyi termelés adta előnyöket. A célunk az, hogy ne csak helyben, hanem a nemzetközi piacokon is megmutassuk, hogy a helyi értékek és a fenntartható termelés milyen nagy hatással lehet a minőségre.

– Mi az, amit leginkább szeretnének üzenni a vásárlóiknak ezzel az elismeréssel?

– Azt szeretnénk üzenni, hogy a Székely Csürke nemcsak a miénk, hanem mindenkié, aki értékeli a helyi, minőségi termékeket. Ez az elismerés is azt mutatja, hogy jó úton haladunk, és folytatni fogjuk azt a munkát, amelynek alapja a hagyományok tisztelete és a fenntarthatóság. Minden vásárlónkat arra biztatjuk, hogy továbbra is támogassák a helyi termékeket, mert ezek nemcsak finomak, hanem a közösség és a környezet szempontjából is értékesek.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!