Hirdetés

Győzelemmel kezdte a rájátszást az FK Csíkszereda

A labdarúgó 2. Liga felsőházi rájátszásának első fordulóját győzelemmel kezdte az FK Csíkszereda. Ilyés Róbert tanítványai az alapszakaszgyőztes Sellenberk ellen diadalmaskodtak, a sikernek köszönhetően két helyet javítottak a csíkiak a tabellán. A két csapat az alapszakaszban szintén Csíkszeredában játszott, akkor a Sellenberk 2-1-es sikerrel távozott a megyeszékhelyről.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Győzelemmel kezdte a rájátszást az FK Csíkszereda
Bakos Ervin állította be a 2-0-s végeredményt Fotó: FK Csíkszereda

A hétfő késő délutáni mérkőzés első perceitől támadó stílusban játszott az FK Csíkszereda, a 17. percben pedig meg is lett ennek az eredménye: Jebari beadásából mintegy nyolc méterről Jelena Richárd szerezte meg a piros-feketéknek a vezetést. A gólt követően is bátran fociztak a csíkiak, és újabb tizennégy perc elteltével meg is duplázták az előnyt. A 31. percben Jelena beadását követően Anderson Ceará próbálta a labdát a kapu felé fejelni, ez neki nem jött össze, a játékszer Bakos Ervinhez jutott, aki viszont nem hibázott.

A szünetben hármas cserét hajtottak végre a vendégek, majd a 60. és a 65. percben újabb frissítések következtek. Ezzel ugyan megélénkült a Sellenberk játéka, de támadásaiban nem volt átütő erő. Az 58. percben Jelena 18 méterről leadott lövését követően a keresztlécen csattant a labda, egyébként ez volt a találkozó utolsó nagy helyzete, így a meccset az FK Csíkszereda a vártnál jóval könnyebben húzta be 2-0-ra.
A felsőházi rájátszás első fordulójában Slobozia 1-0-ra nyert a Mioveni ellen, a Corvinul és a Gloria 1-1-es döntetlent játszott, ez utóbbi eredménynek, illetve a hétfő esti sikerének köszönhetően a negyedik helyre ugrott az FK Csíkszereda.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!