Hirdetés

Jön a magyar válogatott

A megyeszékhelyi labdarúgás 120. évfordulóját ünnepli idén az FK Csíkszereda, a jubileumi évben több eseményt is szervez a klub. Az eseménysorozat csúcspontja az U17-es FK Csíkszereda és a korosztályos magyar válogatott mérkőzése lesz.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 1 perc
Jön a magyar válogatott
Sajtótájékoztató. Megünneplik a csíkszeredai labdarúgás 120. évfordulóját Fotó: FK Csíkszereda

Százhúsz éves a csíkszeredai labdarúgás, a jubileumi évet méltón ünnepeli meg az FK Csíkszereda. Az év elején már tudni lehetett néhányat a tervezett programból, a város labdarúgásáról tartottak már egy előadást és beszélgetést, ám az esemény csúcspontjának egy FK Csíkszereda – Magyarország találkozót akart összehozni a klubvezetés. Ugyan az év elején még nem lehetett tudni, melyik magyar válogatott utazik majd Csíkszeredába, mostanra kiderült, hogy az U17-es csapatot sikerült a Székelyföldre csábítani.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


– A stadionavatón az U15, két éve, a nyugati lelátó átadásakor az U18-as magyar válogatott ellen játszott az FK Csíkszereda korosztályos csapata, most az U17-es gárdák mérkőznek meg egymás ellen – jelentette be Szondy Zoltán.

Az FK Csíkszereda elnöke hozzátette: a felkészülési időszakban vannak az ifjúsági csapatok, zsúfolt a programjuk, éppen ezért köszönetét fejezte ki a Magyar Labdarúgó-szövetségnek, hogy a meghívásnak eleget tettek, és egy újabb FK – Magyarország találkozónak adhat otthont a megyeszékhely. A szombati mérkőzés 18 órakor kezdődik és a belépés díjtalan.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!