Hirdetés

Jönnek az ufók

Létai Tibor
Becsült olvasási idő: 2 perc

Egy fényes repülő objektumot láttam az éjjel átsuhanni az égbolton – mesélte egy utas a mellette ülőnek a zötykölődő buszon. Suttogni próbált, de a háttérzajok hatására mégis eléggé hangosan sikerült eldicsekednie az azonosítatlan repülő tárggyal való kalandjáról, így a körülötte lévők is hallhatták a különleges esetet.
Nem tudhatjuk, igaz volt-e a történet, vagy úgy járt hősünk is, mint az egyszeri ember, aki poharazgatás közben az autók reflektorfényeit vélte földönkívüli jelenségnek, és ijedtében legurított még egy whiskyt.  
Viszont azt tudjuk a hírekből, hogy az elmúlt napokban számtalan azonosítatlan repülő tárgyat véltek felfedezni a világ számos pontján. Hallottunk az Amerikai Egyesült Államok légterén átsuhanó eszközökről, azok lelövéséről. Tudjuk, hogy a román légierő is nemrég nyomába eredt egy radaron jelzett légi járműnek, aminek végül nyoma veszett, így nem tudták beazonosítani. Nem ez az első eset, aminek bottal, történetesen MIG-gel üthették a nyomát. Emlékezhetünk még a közelmúltban történt esetre, amikor egy Litvániában bejegyzett kisrepülő öt ország légterén keresztülhaladva, cicázva a nyomába küldött román vadászgépekkel, Bulgáriában tűnt el a radarok elől. Azóta sem lehet tudni, mi járatban volt a gép, kik utaztak rajta és mit akartak. Talán kicsi, zöld emberkék voltak? Mert azoknak alaptermészetük, hogy nyomtalanul felszívódnak.
Na de vissza a kályhához. Hírügynökségek jelentettek mostanában földbe csapódó idegennek tűnő gömbökről Bolíviából és Indiából. Japánban a tengerparton is találtak egy ismeretlen eredetű hatalmas fémgömböt. Vagyis gyűlnek a rejtélyes esetek, mint szotyós nyári körtén a muslicák. 
De említsük meg a pentagon nemrég kiadott jelentését is, miszerint nem zárható ki, hogy tényleg UFO-kat lőtt le az amerikai légvédelem Michigan állam közelében, a Huron-tó fellett. Talán összetévesztik a kínaiakat a marslakókkal. Miért? Hát csak!
Ezek a történetek igazi kincsesbányák az összeesküvés-elméleteken nevelkedett generációnak. Magyarázhatnak nekik meteorológiai ballonokról, meghibásodott kémműholdakról, tengeralatti védelmi bójákról… A nyakas konteós úgyis tudja, hogy jönnek az ufók. És miért ne jönnének? Hisz a világegyetem végtelen, akárcsak a hülyeség.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!