Hirdetés

Új elnököt és tagokat választanak a csíkszeredai RMDSZ-szervezetben

Tisztújítások zajlanak Csíkszéken az RMDSZ Csíki Területi Szervezetéhez tartozó helyi szervezetekben. Elsőként Csíkszeredában tartják meg a szavazással egybekötött közgyűlést.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Új elnököt és tagokat választanak a csíkszeredai RMDSZ-szervezetben
Fotó: RMDSZ Csíki Területi Szervezet

Egész Csíkszéken elkezdődtek a tisztújítások a Helyi és Városi Küldöttek Tanácsaiban (HKT/VKT). A megyeszékhelyen a jelentkezési időszak február 5-ig tartott. Az elfogadott jelentkezők névsora nyilvánosan elérhető az RMDSZ Csíki Területi Szervezete Facebook-oldalán és a csikirmdsz.ro weboldalon.


Hirdetés

A szavazással egybekötött közgyűlést Csíkszeredában február 27-én, kedden 17 órától, a Szakszervezetek Művelődési Házában tartják. Az esemény nyitott minden csíkszeredai lakos számára, akik szavazhatnak is. A Csíkszereda Városi Küldöttek Tanácsában 29 hely van fenntartva a választott tagok számára, a választási bizottság azonban 44 jelölt jelentkezését hagyta jóvá.

A közgyűlésen lehetőséget kapnak a bemutatkozásra az új jelöltek, valamint ismerteti programtervezetét az elnökjelölt, Csíkszereda  polgármestere, Korodi Attila. A beszámolót a választás követi, amely során a résztvevők leadhatják szavazataikat a tagokra, valamint az elnökjelölt személyére – tájékoztat közleményében az RMDSZ Csíki Területi Szervezete.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!