Hirdetés

Nyílt napokat tart a Sapientia EMTE, még jelentkezhetnek a diákok

Nyílt napokat tart középiskolás diákok számára március valamennyi péntekén a Sapientia EMTE. Az egyetem oktatási kínálatát ismertető rendezvényekre még jelentkezhetnek az érdeklődő diákok. A nyílt napokat március 3-án, 10-én, 17-én, 24-én és 31-én szervezik meg Csíkszeredában, Kolozsváron, Marosvásárhelyen és Sepsiszentgyörgyön – közölte hétfőn lapunkkal a felsőoktatási intézmény.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: 2 perc
Nyílt napokat tart a Sapientia EMTE, még jelentkezhetnek a diákok
Illusztráció Fotó: Sapientia EMTE

A közlemény szerint az érdeklődők egyénileg vagy csoportosan is becsatlakozhatnak, a részvétel mindenki számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, hiszen a helyek száma korlátozott.

„Fontos, hogy a középiskolások első kézből szerezzenek információkat a jövőbeli tanulmányaik kapcsán, éppen ezért helyez hangsúlyt minden évben a Sapientia arra, hogy oktatói és hallgatói segítségével biztosítson színes programkínálatot, amelynek keretében a diákok minél több kérdést feltehetnek a képzések kapcsán, és személyesen is végigjárhatják az oktatás különböző tereit” – írták.

Mint részletezték, a 2023-as nyílt napok programja hasonlóan zajlik minden helyszínen: először általános egyetembemutató előadásra kerül sor, majd kampusztúrára.

„Ezt követően izgalmas szakmai programok várják az érdeklődőket, ahol mélyebben is beleleshetnek a társadalomtudományok, humán tudományok, művészet, műszaki és agrártudományok, természettudományok területén kínált képzésekbe, egy napra egyetemistává válva nézhetik meg, ők hogyan érhetik el önmaguk legjobb verzióját, ha érettségi után a Sapientiát választják. A programon való részvétel regisztrációhoz kötött, érdemes az egyetem honlapján (www.sapientia.ro) levő linkeken minél hamarabb bejelentkezni, hiszen a helyek száma korlátozott. Ugyanitt megtalálható minden további információ a rendezvényről” – áll a közleményben.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!