Hirdetés

Lezárták a Kossuth Lajos utcát

Útlezárások nehezítik a közúti forgalmat Gyergyószentmiklóson. Néhol közművesítés miatt zárják le az utakat, máshol aszfaltozás miatt terelik el a forgalmat.

Barabás-Pál Hajnalka
Becsült olvasási idő: 1 perc
Lezárták a Kossuth Lajos utcát
A lezárt Kossuth Lajos utca Fotó: Barabás-Pál Hajnalka

Az önkormányzat azt javasolja a Parajd felől érkező, Csíksomlyóra igyekvő autóbusz- és személygépkocsi-vezetőknek, hogy az Állomás utcán és a Testvériség sugárúton keresztül közlekedjenek Gyergyószentmiklóson. A Kossuth Lajos utcát ugyanis lezárták, a városházától a Tűzoltó utcáig terjedő szakaszán a szennyvízelvezetés utáni útburkolat-helyreállítás zajlik, a Tűzoltó utcától az Állomás utcáig pedig bekötések miatt kell az úttestet átvágnia a kivitelezőnek.

Mindezt sajtótájékoztatón ismertette Csergő Tibor polgármester. Elmondta: ha tartják az ütemtervet, és azt az időjárás is lehetővé teszi, ezen a héten befejezik az aszfaltozást a polgármesteri hivatal és a Pacsirta utca közötti részen, és akkor meg is nyitják a forgalom előtt ezt az útszakaszt.

Gyergyószentmiklós már városrészein is munkálatok nehezítik a közlekedést. A Testvériség sugárúton most zajlik, rövidesen pedig a Tűzoltók utcában folytatódik a csatornázás, egy másik munkacsoport ugyanezzel dolgozik a Mocsár utcában. Az Örmény templom utcát is lezárják június 6-tól, ott előbb felszedik a kockakövet, majd elvezetik az esővizet és csatornázzák az utcát.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!