Hirdetés

Lábuk kelt a csatornafedeleknek

Több csatornafedél eltűnt Székelyudvarhelyen, a helyi rendőrök néhány tolvajt fülön csíptek, akik beismerték tettüket – derül ki a Székelyudvarhelyi Városi Rendőrség közösségi oldalán hétfőn közzétett bejegyzésből.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: 1 perc
Lábuk kelt a csatornafedeleknek
Illusztráció Fotó: Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség

A helyi rendőrség beszámolója szerint hétfő reggel nem sokkal kilenc óra után telefonos bejelentést kaptak, hogy Székelyudvarhelyen, a Bethlenfalvi úton két személy szekéren szállít egy fém csatornafedelet más fémtárgyakkal együtt. A helyi rendőrök azonnal kiszálltak a helyszínre, ahol megtalálták a bejelentésben jelzett személyeket, akik elismerték, hogy „jogtalanul emelték el” a csatornafedelet az egyik környékbeli utcából. Később a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatal értesítette a helyi rendőröket, hogy több csatornafedél is eltűnt.
Mint részletezték, azonnal értesítették a megyei rendőrséget, akiknek egy jegyzőkönyv kíséretében átadták az ügyet további kivizsgálásra. Hozzáfűzték: ha bárki a közösséget érintő veszélyt, gyanús személyt vagy tevékenységet észlel, a 0266–210210-es telefonszámon tudja erről értesíteni a székelyudvarhelyi helyi rendőrséget.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!