Hirdetés

Körzetisek fociznak

Felnőtt és ifjúsági kézilabda, jégkorong, valamint te­rem­foci szerepel hétvégi kí­ná­la­tunkban.

Jakab Árpád
Becsült olvasási idő: 2 perc
Körzetisek fociznak
A körzetiben nem babra megy a játék Fotó: Sinka-Király Levente/archív

A másodosztályú felnőtt férfi ké­zi­lab­da-baj­nok­ság rájátszásának rajtján a Szé­kely­ud­var­he­lyi VSK ma 18 órától azt a Re­si­cabá­nyai VSK-t fogadja, amelytől egyetlen vereségét szenvedte el az alapszakaszban.
Két székelyudvarhelyi ifjúsági kézilabdacsapat is hazai pályán szerepel a hétvégén. Vasárnap 16.30-kor a városi sportcsarnokban a helyi Iskolás Sportklub ifjúsági 1-es fiú kézilabdacsapata a Segesvári ISK-t fogadja. A táblázat második helyén álló házigazdák és a segesváriak is ugyanannyi pontot gyűjtöttek eddig, így igazi rangadóra van kilátás. Szintén vasárnap, 14.30-kor az ifjúsági 2-es korosztályú udvarhelyi lányok a listavezető Brassói Coronát fogadják.


Hirdetés


Ma kezdődik és vasárnap zárul Karcfalván a 3. Sekler Cup nemzetközi jégkorongtorna. A házigazda Sapientia U23 ma a Győrrel, holnap a Kassával, míg vasárnap a lengyel Oświęcim csapatával találkozik, és mindhárom nap 18.30-tól lép jégre.
Huszonötödik kiadásához érkezett az Udvarhely-körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok teremtornája: a benevezett 16 együttes holnap reggel nyolctól este tízig a csoportmérkőzéseket, vasárnap reggel nyolctól a negyeddöntőket játssza. A kiírás szerint a kisdöntő vasárnap 11.30-kor, a döntő pedig 12.05-kor kezdődik.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!