Hirdetés

Készülnek a csíkszeredai Kossuth Lajos utca egyik szakaszának a javítására

A csíkszeredai városháza karbantartást végez a Kossuth Lajos utcának a Vörösmarty Mihály utcától a Szabadság térig terjedő szakaszán, megjavítja az élelmiszerpiac oldalán levő sávokat. A munka hétfőn, augusztus 7-én kezdődik. Kérik az érintettek együttműködését, megértését!

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Készülnek a csíkszeredai Kossuth Lajos utca egyik szakaszának a javítására
Képünk illusztráció Fotó: pexels.com

A városháza célja a Kossuth Lajos utca nagyobb léptékű javítása, szakaszos megvalósításban. „Az állomástól a Hargita utcáig terjedő szakasszal tavaly végeztünk, idén a Vörösmarty Mihály utcától a Szabadság téri taxiállomásig tartó szakaszt javítjuk, a piac oldalán. A karbantartási beavatkozás részeként a meglévő aszfaltréteget felmarjuk és a szükséges talajcserét követően két új réteget terítünk le.

Emellett szegélykövezés, akadálymentesítés, az aknák és egyéb víznyelők szintre emelése, útfestés, egy szakaszon pedig járdajavítás is a munka részét képezi”

– írja közleményében a városháza. 

A nyári karbantartási alapokból a helyi ING Service Kft. végzi el a beavatkozást, remélhetőleg szeptember 8-ig. A munka bizonyos szakaszaiban elkerülhetetlen lesz a parkolóhelyek és a forgalom lezárása.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!