Terítéken az írók kedvencei

Hadnagy Éva
Becsült olvasási idő: 2 perc
Terítéken az írók kedvencei
Fotó: Hadnagy Éva

Tamási Áron születésnapja alkalmából, az író tiszteletére, ismét megszervezte az Írók hete elnevezésű rendezvényt a farkaslaki Kotyogó étterem. Egy héten át írók, költők, híres személyiségek kedvenc fogásait kóstolhatják meg a betérők, újragondolva, modern köntösbe tálalva, helyi alapanyagokból készítve. 
Ezúttal Tamási Áron mellett Mikes Kelemen, Mikszáth Kálmán, Móricz Zsigmond, Nyírő József, Wass Albert és Cristian Tabără kedvencei kerültek fel a tematikus étlapra, amelyet Balázs Hunor séf mutatott be a jelenlévőknek az esemény megnyitóján. Fancsali János, az étterem menedzsere elmondta: kiváltság és egyben nagy felelősség, hogy Tamási Áron Farkaslaka nagy szülöttje, éppen ezért vállalkozásként kötelességüknek érezték, hogy hozzátegyenek valamit ehhez. Négy évvel ezelőtt így született meg az Írók hetének gondolata, amely azóta is nagy népszerűségnek örvend a vendégek körében.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Terítéken az írók kedvencei
Grillezett sertésszűz puliszkával, erdei gombamártással

– A fő célunk az volt, hogy elsősorban Tamási Áron kedvenceit kutassuk és tálaljuk fel születésének hetén, de más neves személyiségek kedvenceivel is igyekszünk színessé tenni az étlapot. Mi így ünnepeljük az író születésnapját és tisztelgünk emléke előtt

– fogalmazott a menedzser. Az elkövetkező egy hétben bárki megkóstolhatja az írók kedvenceit, de délutánonként könyv- és filmbemutatók, irodalmi kvízek is várják az érdeklődőket a farkaslaki Kotyogó étteremben. 





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!