Hirdetés

Már csak ma éjfélig lehet regisztrálni Orbán Viktor tusványosi beszédére

Hamarosan lejár a regisztrációs időszak Orbán Viktor július 27-i beszédére a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, azaz a Tusványos honlapján.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Már csak ma éjfélig lehet regisztrálni Orbán Viktor tusványosi beszédére
Archív Fotó: MTI

Az eseményre való regisztrációs határidő július 25-én, csütörtökön éjfélkor jár le, így a részt venni kívánkozóknak már nem sok idejük maradt, hogy biztosítsák helyüket.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A regisztrációhoz szükséges lépéseket az esemény weboldalán lehet elvégezni, ide kattinva. A szervezők közölték szerkesztőségünkkel, hogy a regisztráció számítógépen keresztül működik megfelelően, telefonon vagy tableten porblémák merülhetnek fel aközben.

A regisztrációs folyamat egyszerű és gyors. Az érdeklődőknek ki kell tölteniük egy online űrlapot, ahol meg kell adniuk személyes adataikat, például nevüket, e-mail-címüket és lakcímüket, és el kell fogadniuk az ott leírt feltételeket. Ezt követően kapnak értesítést. 

A miniszterelnök beszéde egyébként a Hargita Népe Facebook-oldalán is követhető lesz élőben.

Miért fontos a regisztráció?
A regisztráció elengedhetetlen ahhoz, hogy a rendezvény biztonságosan és gördülékenyen zajlódjon. Az előzetes jelentkezéssel a szervezők pontosabban fel tudnak készülni a résztvevők számára szükséges infrastruktúrával, így mindenki számára biztosítható a kényelmes részvétel.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!