Online jegyvásárlással is csalogat a gyergyóalfalvi művelődési ház

Meghirdette a 2024–2025-ös évadra szóló bérleteit a gyergyóalfalvi Petőfi Sándor Művelődési Ház. Változatos előadásokra, produkciókra számíthat a közönség, és ebben az évben is lesz rendszeres filmvetítés. Újdonság idéntől, hogy online is vásárolhatók belépők.

Hegyi Zsuzsánna
Becsült olvasási idő: 2 perc
Online jegyvásárlással is csalogat a gyergyóalfalvi művelődési ház
György Botond igazgató. Beszámolt az új évad újdonságairól Fotó: Hegyi Zsuzsánna

Sikeres volt az elmúlt évadja a gyergyóalfalvi Petőfi Sándor Művelődési Háznak. Több mint tízezer nézője, látogatója volt az intézményben zajló rendezvényeknek, előadásoknak, filmvetítéseknek. A statisztikát tekintve, átlagosan minden negyedik napra jutott egy kulturális program. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Októbertől kezdődik az új évad, szeptember 25-ig vásárolhatók meg az erre érvényes bérletek.

Az Arany János, minden előadásra érvényes, mecénás bérlet 300 lej, a diákbérlet három előadásra enged belépést, és 70 lejbe kerül, a gyermekbérlet öt előadást tartalmaz, és 50 lej az értéke. A Petőfi ajándékutalvány páros belépőt jelent, 50 lejért. A szabadeladású jegyek közül a felnőtteknek szóló 30, nyugdíjasoknak 25, diákoknak és egyetemistáknak pedig 20 lejbe kerül.

– Azt tapasztaltuk, hogy nagyon sokan érkeznek más településekről, éppen ezért az InTime alkalmazáson keresztül ettől az évtől online is megvásárolhatóak a belépők. Ez egyfajta könnyebbség nemcsak a nézőknek, hanem nekünk is, hiszen az előadások szervezésében a mi munkánkat is segíti – világított rá György Botond igazgató.

Az idei évadban is változatos produkciókra, előadásokra számíthat a közönség.

– Ezúttal is teret biztosítunk az erdélyi színházaknak, illetve a környékbeli települések társulatainak, viszont azt vettük észre, hogy a közönség nyitott a magyarországi fellépők előadásaira is. Ezért Showder Klub-os humoristák, várhatóan Fábry Sándor és Dombóvári István, valamint más magyarországi előadók is fellépnek majd a Petőfi Sándor Művelődési Ház színpadán – ismertette az intézményvezető.

Mindemellett idén is lesznek moziestek. A szervezők átlagosan havi három kulturális rendezvénnyel, illetve két filmvetítéssel várják majd a közönséget. Ezek időpontjait pedig úgy kötik le, hogy ne essenek egybe a Gyergyói Hoki Klub hazai mérkőzéseivel. A programot a közösségi médiában rendszeresen közlik majd.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!