Keddtől CSIT!

„Újíts meg engem, Istenem!” mottóval szervezik meg augusztus 13–17. között a több évtizedes múltra visszatekintő Csíksomlyói Ifjúsági Találkozót – tájékoztatták lapunkat a szervezők.

Bíró István
Keddtől CSIT!
Fotó: Csog István 

A Gyulafehérvári Főegyházmegye Ifjúsági Főlelkészsége által szervezett, 14 és 30 év közötti fiatalokat megszólító rendezvénynek a Dévai Szent Ferenc Alapítvány csíksomlyói Szent István Kollégiuma és a hozzá tartozó Mária-kert ad otthont.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A jövő szombatig tartó ifjúsági találkozón szentmisék, tanítások, koncertek, műhelyfoglalkozások, sport- és szabadidős tevékenységek lesznek. A CSIT-en részt vevő fiatalokat meglátogatja Kovács Gergely, a Gyulafehérvári Főegyházmegye érseke, Kerekes László segédpüspök, Tamás József nyugalmazott segédpüspök, Böcskei László, a nagyváradi egyházmegye püspöke és a Vatikán romániai apostoli nunciusa, Giampero Gloderm, aki februári kinevezése óta először látogat Székelyföldre. A találkozóra előzetesen ötszáz fiatal regisztrált, de még lehet jelentkezni a csit.fif.ma weboldalon vagy a helyszínen a program kezdetéig.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!