Hirdetés

Jobb pályán a Tusványos idei jelmondata

Jobb pályán jelmondattal szervezik meg július 23–28. között a 33. Tusványost – jelentették be a fesztivál honlapján a szervezők.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: 1 perc
Jobb pályán a Tusványos idei jelmondata
Elkezdték a visszaszámlálást. Kevesebb mint egy hónap múlva kezdődik a nyári tábor és szabadegyetem Fotó: László F. Csaba / Archív

„Emlékszünk még azokra a Tusványosokra, amikor a nagy esők után együtt dagasztottuk – trendi gumicsizmáinkban – a sarat. De ez már a múlt. Ma már gumiszőnyeg borítja a koncerthelyszínt, így elég csak körbenéznünk, hogy tudjuk: a lehető legjobb pályán zajlik Erdély legnagyobb nyári szabadegyeteme” – olvasható a bejegyzésben.

Popa Ilona, a Tusványos főszervezője a Hargita Népe megkeresésére egyelőre annyit árult el, hogy az idei programkínálatban is lesznek újdonságok.

– Mindig is úgy gondoltuk, hogy jobb pályán vagyunk Tusványoson – fogalmazott, amikor a jelmondat választásáról kérdeztük.

A szervezők közösségi oldalukon két napja posztolták, hogy elkezdték a visszaszámlálást, ugyanis kevesebb mint egy hónap van hátra a fesztivál kezdetéig. A fesztivál honlapján egyelőre a koncertkínálat szerepel, a részletes programot később töltik fel.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!