Hirdetés

Hatpontos hokimeccsek

Nem unatkoznak a hétvégén a Gyergyói HK jégkorongozói, hiszen négy nap alatt három mérkőzést játszanak a piros-fehérek. A csíkiak két találkozót vívnak, akárcsak a brassóiak, utóbbi gárda viszont „hatpontos” összecsapások elé néz.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Hatpontos hokimeccsek
Újabb hatpontos meccs vár a Coronára és a Sportklubra Fotó: Ersteligapress

Az év első hazai bajnoki meccsét tegnap este az otopeni-i műjégpályán vívták, ahol a Bukaresti Steaua a Gyergyói HK csapatát fogadta. A találkozó lapzártánk után ért véget, ám a felek ma 18.30-tól újra megmérkőznek. A GYHK viszont sokat nem pihenhet, hiszen vasárnap már a Brassói Corona látogat Gyergyószentmiklósra, a találkozó – amely 18.30-kor kezdődik – a hazai pontvadászat mellett az Erste Ligába is számít.


Hirdetés


Pénteken a barcasági városban is lesz egy hatpontos meccs, a Corona ugyanis 18.30-tól a Csíkszeredai Sportklubot fogadja, a felek eddig érvényesítették a hazai pálya előnyét. A Sportklub vasárnap Kézdivásárhelyen a Háromszéki Ágyúsok vendége lesz 18.30-tól román bajnoki meccsen.
A hétvégén az U17-es román bajnokságban is fordulót rendeznek, a Gyergyói HK az ISK Csíkszeredát, a Felcsík SK – a Galaci VSK-t, a VSK Marosvásárhely a VSK Székelyudvarhelyt fogadja, míg Brassóban a Corona az Olimpia Ploiești ellen játszik két mérkőzést.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!