Hirdetés

Fejlesztőtáborba hívják a hokisokat

A magyar férfi jégkorong-válogatott élére nemrég ki­nevezett Majoross Gergely szövetségi kapitány fejlesztő­táborba hívta az U25-ös korosztályt. A keretben több székelyföldi vagy székelyföldi kötődésű sportoló kapott meghívót.

Darvas Attila
Becsült olvasási idő: 2 perc
Fejlesztőtáborba hívják a hokisokat
Fotó: GYHK

Háromnapos fejlesztőtábort tart az Óbudai Jégcsarnokban a magyar férfi jégkorong-válogatott fiatalabb játékosai számára Majoross Gergely szövetségi kapitány. Hangsúlyozta: azokra a játékosokra számítanak a később rendszeressé váló találkozókon, akik a következő években jó eséllyel csatlakozhatnak a kerethez.
A hét elején kezdődött és péntekig tartó összetartáson a meghívottak fizikai teszten és sportpszichológusok által tartott foglalkozáson vesznek részt, és több jeges edzést is tartanak számukra. A kapitány elmondta, nem egyszeri alkalomról van szó, folyamatos lesz ez a fejlesztőprogram a jövőben, egy július végi, augusztus eleji találkozó is a tervek között szerepel már.
Az összetartáson jelen van  a Gyergyói HK-t erősítő Vincze Péter (képünkön), valamint a Székelyföldön születettek közül  Ambrus Csongor, Ambrus Gergő (mindketten Hydro Fehérvár AV19),  Ravasz Csanád (BJAHC), és Horváth Bence (Jukurit).





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!