Hirdetés

Lekapcsolták az áramot a gyergyószentmiklósi Városi Sportklubhoz tartozó összes létesítménynél

Lekapcsolta a szolgáltatást a PPC Energy hétfő délután Gyergyószentmiklóson a Városi Sportklubhoz tartozó összes létesítménynél. Az uszoda, a két jégpálya, a sportcsarnok és a labdarúgópálya öltözői is kifizetetlen számlák miatt nélkülözik az áramot. Kercsó Zoltán, a VSK menedzsere szerint csak átmeneti a probléma, a bürokrácia miatt alakult így, keddre helyre is áll a szolgáltatás.

Barabás-Pál Hajnalka
Lekapcsolták az áramot a gyergyószentmiklósi Városi Sportklubhoz tartozó összes létesítménynél
Archív Fotó: Barabás Pál Hajnalka

Futótűzként terjedt el hétfőn délután a hír, hogy éppen lekapcsolják az áramot a gyergyószentmiklósi VSK létesítményeinél. Kérdésünkre Kercsó Zoltán, a VSK menedzsere megerősítette a tényt. Mint elmondta,

606 ezer lejjel tartozik az áramszolgáltatónak az intézmény, ebből hétfő reggel törlesztettek több mint 166 ezer lejt. A fennmaradó 438 ezer lejre az önkormányzattól kért támogatást Kercsó.

Mint részletezte, az áramszolgáltatónál tulajdonosváltás volt, az átállási időszakban igen kuszán dolgoznak. Számlakivonatot igényeltek, amelyből kiderülnek az utóbbi időszak befizetései, ezt azonban csak akkor kapja kézhez a VSK, amikor a szolgáltatónál már lejárt az ügyfélszolgálat munkaideje. Emiatt bízik benne Kercsó Zoltán, hogy kedden visszakapcsolják az áramot a létesítményekben, kivéve a jégpályákat, azok esetében ugyanis még bőven van fizetnivaló. A helyzet rendezését ezek esetében sem lehet sokáig halogatni, hiszen augusztustól jég kell, edzőtáborokra vannak többen bejelentkezve, a hazai csapatoknak is kell legyen felkészülési lehetőség.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A gyergyószentmiklósi VSK egyébként a sportlétesítmények működtetése mellett a felnőtt férfi kosárlabda- és a focicsapat fenntartója is. Labdarúgásban éppen szintlépés előtt állnak: a 3. Ligába jutásért az osztályozók második mérkőzését kell lejátszaniuk vasárnap, hazai pályán. Az öltözőkben ezért tatarozás zajlik.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!