Hirdetés

Tizenegy játékos maradása már biztos

Eddig csak távozókról adott hírt a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely egy nap alatt 11 szerződés alatt levő játékosának a névsorát hozta nyilvánosságra. Vannak, akik szerződést hosszabbítottak és vannak, akik élő szerződés alatt voltak.

Darvas Attila
Becsült olvasási idő: 1 perc
Tizenegy játékos maradása már biztos
Vannak még kérdőjelek a Sportklub keretét illetően Fotó: sportklub.ro

Folyamatosan jöttek a hírek az elmúlt időszakban, hogy mely játékosok igazoltak el más klubokhoz a Csíkszeredai Sportklubtól. A legutóbbi szezon végén már elköszöntek Matt O’Connortól, Erik Svetinától, valamint Spencer Asuchaktól, majd a nyár elején további játékosok búcsúztak el. Így jövőben már nem lesz a keret tagja Sofron István (BJAHC), Karel Kubát (Szakolca), Jevgenyij Szkacskov (Brassói Corona) és Aidan Brown (Bayreuth Tigers). A csíki csapat a távozók után életjelt adott magáról, és 11 sportoló maradását jelentette be. A Sportklub ugyanis közzétette, hogy marad a keret tagja a jövőben Rokaly Norbert, Rokaly Szilárd és Részegh Tamás, akik lejáró szerződésüket meghosszabbították. A három mellett viszont van nyolc játékos, aki élő szerződéssel rendelkezett: Péter Balázs, Láday Tamás, Salló Alpár, Gecse Hugó, Ferencz-Csibi Róbert, Bajkó Csongor, Ambrus Levente és Simó Joel-Ábel.  Ugyanakkor a tavalyi hazai keretet is erősítő Adorján Attiláról, Becze Tihamérről, Eduard Casaneanuról, Fodor Csanádról és Reisz Áronról nincsenek hírek. 

A Sportklub jelenlegi kerete
Kapusok: Ambrus Levente, Simó Joel-Ábel. Hátvédek: Láday Tamás, Salló Alpár, Gecse Hugó, Ferencz-Csibi Róbert, Bajkó Csongor. Csatárok: Rokaly Norbert, Rokaly Szilárd, Részegh Tamás, Péter Balázs. Távozók: Matt O’Connor (Angers), Erik Svetina (HDD Jesenice), Spencer Asuchak (?), Sofron István (BJAHC), Karel Kubát (Szakolca), Jevgenyij Szkacskov (Brassói Corona), Aidan Brown (Bayreuth Tigers).





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!