Hirdetés

Egy hét, három mérkőzés

A múlt vasárnap a címvédő Galac otthonában igyekezett helytállni a Futsal Klub Székelyudvarhely, csütörtökön a Sepsi-SIC otthonában játszik rangadót a háromszéki teremfocisokkal, vasárnap pedig a Román Kupa első körében lesz a Bodzavásári Fortius vendége.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Egy hét, három mérkőzés
Nem bírtak a címvédővel az udvarhelyiek, ott maradtak a pontok Fotó: CS United

Sűrű hete van a Futsal Klub Székelyudvarhelynek, a Jakab Zoltán által irányított alakulatnak egy hét alatt három mérkőzést kell lejátszania. Az elsőn már túl van, vasárnap este a teremlabdarúgó 1. Liga 14. fordulójában a Galaci United otthonában szerettek volna meglepetést okozni az udvarhelyiek, a címvédő azonban érvényesítette a papírformát, 5–2-re nyerve a tavalyi két döntős csatáját. A tisztes helytállás ugyan összejött, de a pontok a bajnokság minden bizonnyal legjobb együttesének tartott Galac otthonában maradtak.


Hirdetés


Nem sok idő maradt a pihenésre, ugyanis a hét közepén újabb fontos mérkőzés vár az udvarhelyi teremfocisokra. Január 24-25-én (szerdán és csütörtökön) hétközi fordulóval folytatódik a bajnokság, az FK január 25-én, csütörtökön este hét órától a Sepsi-SIC otthonában lép pályára. Az összecsapás igencsak nagy fontossággal bír a rájátszást jelentő első négy hely valamelyikének elcsípése szempontjából, a két gárdának azonos a pontszáma, az udvarhelyiek pillanatnyilag a negyedik helyen tanyáznak, a háromszékiek pedig az ötödiken.
De alig zárul a 15. játéknap, másnap, pénteken, január 26-án az Inter Gyergyó – Dévai West találkozóval megkezdődik a Román Kupa első köre is. Az udvarhelyiek a szakszövetség programja szerint 28-án, vasárnap a Bodzavásári Fortius otthonában küzdenek a továbbjutásért, ugyanaznap rendezik többek között a Temesvári CFR – Gyer­gyóremetei Kereszthegy és a Korondi Junior – Sepsi-SIC találkozókat is.
A bajnoki pontvadászat február 14-én szintéfutsan hétközi fordulóval folytatódik, az FK Székelyudvarhely a bajnokság jelenlegi második legjobbját, a Temesvári CFR együttesét látja vendégül.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!