Hirdetés

Dresszpercekkel jelentkezik a Star rádió

Dresszpercek címmel indít új műsort mától a székelyudvarhelyi Star rádió. A kéthetente, kedden jelentkező műsor az öltözködést választotta témaként, de szól az emberről is, aki emögött van.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Dresszpercekkel jelentkezik a Star rádió
Katona Zoltán és Bedő Erika. Cipővel indítanak Fotó: Star rádió

Hétköznapi és alkalmi öltözködés, a férfi­ru­ha­da­ra­bok bemu­ta­tása, stílusirányzatok, stí­lus­történet, arcápolás, borotválkozás, haj- és szakállápolás – többek közt ezeket a témákat kívánja boncolgatni a székelyudvarhelyi Star rádió (100.8 FM) ma 12 órától jelentkező új műsora, a Dresszpercek.
A rádióműsor célja, hogy egy laza, vicces beszélgetést kínáljon a hallgatóknak a férfistílus és -öltözködés világában, de emellett nyilván szól az emberről is, aki emögött van.


Hirdetés


Bedő Erika és Katona Zoltán műsorvezetésével mindjárt az első adásban a cipők, lábbelik kapják a főszerepet, olyan szempontból is megközelítve a témát, hogy melyik milyen, mi mivel megy, mit mi mellé vegyünk fel. Kibeszélik, hogy valóban a cipő indítja az öltözködést, illetve az esztika, a mindent felfaló kényelem és az olcsóság is szóba kerül a cipők kapcsán.
A kéthetente, kedden je­lent­ke­ző rádióadás a jövőben több témát is szeretne körbejárni, olyanokat, mint: Hogyan és miért hordjunk egy zakót és egy mellényt? Hogyan öltözzünk lakodalomba, és hogyan ne? Hogyan válasszunk inget? Hogyan alakítsuk ki az alap­ru­ha­tá­rat? És természetesen nem marad érintetlenül az örök zokni-szandál dilemma sem.
Az adást élő képpel a Star rádió Facebook-oldalán is lehet majd követni, vagy akár visszanézni.
 Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!