Hirdetés

Döntetlen az udvarhelyi rangadón

Döntetlennel végződött a Székelyudvarhelyi FC és a CS Păuleşti közötti pénteki udvarhelyi rangadó, az FK fiókcsapata pedig nem is lépett pályára, a nagyszombati mérkőzést keddre halasztották.

Szász Csaba
Döntetlen az udvarhelyi rangadón
Egy gól, egy pont. Nem megy a Păuleşti ellen az SZFC-nek Fotó: Hodgyai István

A labdarúgó 3. Liga 5-ös csoportjának alsóházi rangadóját rendezték péntek délután Székelyudvarhelyen, a csoportját vezető SZFC a második helyezett a CS Păuleşti együttesét látta vendégül. Az alapszakaszban a Prahova megyeiek mindkét mérkőzésüket megnyerték, és a pénteki mérkőzésen is már a 10. percben betaláltak. Negyedóra alatt az SZFC ismét kiegyenlítette az állást, ám ezt követően hiába kezdeményezett többet, maradt a pontosztozkodást jelentő 1–1-es döntetlen.
A csoport két másik, szombati mérkőzésén a Kézdivásárhelyi SE szintén döntetlent játszott (2–2) a Brassói Kids Tâmpa vendéglátójaként, a Sepsi OSK II pedig 3–2-es győzelmével mindhárom pontot elhozta a Zernyesti Olimpic otthonából.
A várttal ellentétben az FK Csíkszereda fiókcsapata szombaton nem lépett pályára, miután az 1-es csoport mindkét mérkőzését jövő hétre halasztották. Az eredetileg kiírt, szombati időpont helyett a Ştiinţa Miroslava – Şomuz Fălticeni találkozót hétfőn 13 órától rendezik, a csíkszeredaiak pedig kedden 15 órától fogadják a Viitorul Darabani együttesét.

Labdarúgó 3. Liga, alsóházi rájátszás, 2. forduló
5-ös csoport: Székelyudvarhelyi FC – CS Păuleşti 1–1, Kézdivásárhelyi SE – Brassói Kids Tâmpa 2–2, Zernyesti Olimpic – Sepsi OSK II 2–3. Az állás: 1. Székelyudvarhelyi FC 29, 2. CS Păuleşti 26, 3. Sepsi OSK II 25, 4. Brassói Kids Tâmpa 19, 5. Zernyesti Olimpic 17, 6. Kézdicásárhelyi SE 17.
1-es csoport: Ştiinţa Miroslava – Şomuz Fălticeni (hétfő, 13 óra), FK Csíkszereda II – Viitorul Darabani (kedd, 15 óra).



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!