Hirdetés

Csíkszeredában nyert az U Olimpia

A hétközi kupameccsen aratott magabiztos győzelem után a bajnokságban nem ment a góllövés az FK Csík­sze­re­da szuperligás női csapatának, a Kolozsvári U Olimpia elvitte a bajnoki pontokat Csíkszeredából.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 3 perc
Csíkszeredában nyert az U Olimpia
Hullámzó teljesítmény. Távolodik a dobog Fotó: FK Csík­sze­re­da

Jó formába lendült utóbbi fellépésein az FK felnőtt női együttese, Antal Anitáék magabiztosan szerepelnek a Románia Kupa csoportkörében, és a bajnokság felsőházában is megjöttek az első győzelmek. A jó sorozat folytatásához a címvédő Kolozsvári U Olimpia elleni pontszerzésben bíztak a csapat rajongói. 
A szombati találkozón adódtak is lehetőségek az FK előtt, ám a találkozó egyetlen gólját fél órával a lefújás előtt a vendégek szerezték. Kollár Péter tanítványai így nyolc pontra távolodtak el a dobogótól. A folytatásban a lányok a Temesvári Politehnica otthonában szerepelnek április 24-én, szerdán.
Eredmény: Női Szuperliga, play-off, 6. forduló: FK Csíkszereda – Kolozsvári U Olimpia 0–1 (0–0) /Bălăceanu Ioana (60.)/; Temesvári Poli – Konstanca 0–2. Az állás: 1. Konstancai Farul 41 p., 2. Kolozsvári U Olimpia 38 p., 3. Te­mesvári Poli 38 p., 4. FK Csík­sze­reda 30 p.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Lépéselőnyben a Vasas

Megnyerte a női labdarúgó 2. Liga 1-es csoportjának a rangadóját a székelyudvarhelyi Vasas Femina, miután tegnap 2–1-re győzött a Románvásári Vulpițele Galbene otthonában, ezzel három pontra növelve előnyét ellenlábasával szemben csoportgyőzelemért tartó küzdelemben. Az udvarhelyi lányok nem játszottak túl jól, ebben a tét mellett a 17. percben kihagyott büntető is közrejátszott, de győzelmével komoly lépéselőnyre tett szert, hogy a végén osztályozót játszhasson a feljutásért.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!