Hirdetés

Két meccs, tizenhat gól

Mind az FK Csíkszereda, mind pedig a Székelyudvarhelyi Vasas Femina kiütéses győzelemmel húzta be szerdai kupamérkőzését.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 1 perc
Két meccs, tizenhat gól
Kiütéses győzelem. Nem voltak egy súlycsoportban a csíki és a bánsági lányok Fotó: László F. Csaba

Az FK Csíkszereda az A jelű négyesben a mindössze egy cserejátékossal érkező Banat Girls csapatát látta vendégül, s az első félidő derekán már két góllal vezetett. A csíki henger igazából a második játékrészben indult be, a piros-feketék további négy gólt rámoltak be a vendégek hálójába.

Női labdarúgó Román Kupa, A csoport, 2. forduló: FK Csíkszereda – Banat Girls 6-0 (2-0). Gólszerzők: Balázs Eszter (2. és 48., az elsőt büntetőből), Mitri Rita (23.), Herczeg Andrea (61.), Michalopoulou Androniki (72.), Fülöp Boglárka (74.). A csoport másik találkozóján: Kolozsvári U Olimpia – Temesvári Politehnica 0-1. Az állás: 1. FK Csíkszereda 6 pont, 2. Temesvári Politehnica 3, 3. Kolozsvári U Olimpia 3, 4. Banat Girls 0.

A nap másik Hargita megyei érdekeltségű mérkőzésén a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a United Bihor együttesét fogadta, és meg sem állt tíz gólig.

Női labdarúgó Román Kupa, C csoport, 2. forduló: Vasas Femina – United Bihor 10-0 (4-0). A csoport másik találkozóját, az Universitatea Craiova – Bukaresti Rapid mérkőzést április 28-án játsszák.

További képeink az FK Csíkszereda – Banat Girls mérkőzésről

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!