Hirdetés

Két meccs, tizenhat gól

Mind az FK Csíkszereda, mind pedig a Székelyudvarhelyi Vasas Femina kiütéses győzelemmel húzta be szerdai kupamérkőzését.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 1 perc
Két meccs, tizenhat gól
Kiütéses győzelem. Nem voltak egy súlycsoportban a csíki és a bánsági lányok Fotó: László F. Csaba

Az FK Csíkszereda az A jelű négyesben a mindössze egy cserejátékossal érkező Banat Girls csapatát látta vendégül, s az első félidő derekán már két góllal vezetett. A csíki henger igazából a második játékrészben indult be, a piros-feketék további négy gólt rámoltak be a vendégek hálójába.

Női labdarúgó Román Kupa, A csoport, 2. forduló: FK Csíkszereda – Banat Girls 6-0 (2-0). Gólszerzők: Balázs Eszter (2. és 48., az elsőt büntetőből), Mitri Rita (23.), Herczeg Andrea (61.), Michalopoulou Androniki (72.), Fülöp Boglárka (74.). A csoport másik találkozóján: Kolozsvári U Olimpia – Temesvári Politehnica 0-1. Az állás: 1. FK Csíkszereda 6 pont, 2. Temesvári Politehnica 3, 3. Kolozsvári U Olimpia 3, 4. Banat Girls 0.

A nap másik Hargita megyei érdekeltségű mérkőzésén a Székelyudvarhelyi Vasas Femina a United Bihor együttesét fogadta, és meg sem állt tíz gólig.

Női labdarúgó Román Kupa, C csoport, 2. forduló: Vasas Femina – United Bihor 10-0 (4-0). A csoport másik találkozóját, az Universitatea Craiova – Bukaresti Rapid mérkőzést április 28-án játsszák.

További képeink az FK Csíkszereda – Banat Girls mérkőzésről

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba


HirdetésHirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!