Hirdetés

A kupáért küzdenek az ifi teremlabdarúgók

Székelyudvarhely lesz a házigazdája a teremlabdarúgó ifjúsági Román Kupa nyolccsapatos döntő tornájának. Ma a negyeddöntőket, holnap az elődöntőket rendezik, vasárnap derül ki, hogy kié lesz a trófea.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 1 perc
A kupáért küzdenek az ifi teremlabdarúgók
Tavalyelőtt Udvarhelyre került a kupa. Most visszahoznák Fotó: FK Székelyudvarhely

Teremlabdarúgásról szól a hétvége Székelyudvarhelyen, péntektől vasárnapig a helyi sportcsarnok ad otthont az U19-es korosztály nyolccsapatos döntő tornájának.


Hirdetés

A torna egyenes kieséses rendszerben zajlik, ma (csütörtökön) a negyeddöntőkkel kezdődik a megmérettetés, 14 órától a Sepsi-SIC a Galaci United ellen játszik, 16 órakor kezdődik a Marosvásárhelyi VSK – Simándi Sólymok találkozó.

A házigazda FK Székelyudvarhely fiataljai 18 órától szállnak harcba a Szucsávai Sportgimnázium legjobbjai ellen,

a napot a Temesvári CFR – Ceahlăul Karácsonykő párharc zárja 20 órától. A továbbjutók holnap az elődöntőkben folytatják, a győztesek a vasárnapi döntőben küzdhetnek meg a trófeáért.

A tavalyi Román Kupát a Marosvásárhelyi VSK ifi csapata hódította el, azt követően, hogy a címvédő FK  Székelyudvarhelynek nem állt módjában harcba szállni a trófeáért. A Karácsonkőn zajló tornán egy technikai malőr következtében problémák adódtak az udvarhelyi játékosok igazolásaival, így pályára sem léphettek.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!