Hirdetés

A csíksomlyói kegytemplomban mondta ki a boldogító igent

Élete egyik legszebb pillanatába engedett számunkra betekintést a Budapesten élő csíkszeredai énekesnő, Szőcs Renáta és szerelme, Stoica Márk. A fiatal pár szeptember elején kötötte össze életét a csíksomlyói kegytemplomban.

Kovács Andrea
Becsült olvasási idő: 2 perc
A csíksomlyói kegytemplomban mondta ki a boldogító igent
Szőcs Renáta és kedvese, Stoica Márk szülővárosukban fogadtak örök hűséget egymásnak Fotó: Veres Nándor

Családjuk és barátaik körében mondta ki a boldogító igent a csíkszeredai énekesnő, Szőcs Renáta és kedvese, Stoica Márk. Bár a fiatal pár Budapesten él, szívük rendre hazahúzza őket, épp ezért döntöttek úgy, hogy szülővárosukban, Csíkszeredában, a csíksomlyói kegytemplomban fogadnak örök hűséget egymásnak, mondta el kérdésünkre az ifjú menyasszony.

Veres Nándor

A Star Academy korábbi győztese és szerelme a polgári szertartást még 2020 decemberében megtartotta Budapesten, akkor a koronavírus-járvány miatt családjaik nem tudtak jelen lenni, ezért is szerették volna egyházi esküvőjüket itthon megszervezni. A hagyományokhoz híven, a vőlegényes házban búcsúztatást tartottak, majd a menyasszony gyermekkori otthonában történt meg a kikérés.

A szertartás után a nagyjából 180 fős násznép a tusnádfürdői Tulipán étterembe ment, melyet nemrég újítottak fel, azóta ez az első esemény, melyet ott szerveztek. A talpalávalót a Megatone Zenekar biztosította, tudtuk meg a vőlegénytől.

Veres Nándor

Szőcs Renáta ujjatlan, csipkéből és tüllből készült ruháját egy budapesti szalonban alkották meg számára, a lagzihelyszín dekorációjában a fehér és zöld színek domináltak. A koszorúslányok, Renáta kérésére, földig érő halványzöld és -rózsaszín ruhát öltöttek magukra.
Veres Nándor

Veres Nándor

Veres Nándor

Veres Nándor

Veres Nándor

Hirdetés

Kövessen a Facebookon!