Hirdetés

Előnyben a Gyergyószentmiklósi VSK

Szeben megye bajnokával, a Medgyesi SK együttesével vív kétmeccses osztályozót a Gyergyószentmiklósi VSK. Az első találkozón a Hargita megyei csapat egygólos előnyt kovácsolt a visszavágóra.

Farkas Endre
Becsült olvasási idő: 2 perc
Előnyben a Gyergyószentmiklósi VSK
Semmi sem dőlt el az első meccsen Fotó: Gyergyószentmiklósi VSK

Csaknem hibátlan mérleggel nyerte meg a Hargita megyei pontvadászatot a Gyergyószentmiklósi VSK felnőtt férfi futballcsapata. Az együttes így megmérkőzhet a harmadosztályú mezőnybe jutásért. Az osztályváltás a Szeben megyei bajnok, Medgyesi SK elleni kétmeccses párharcon dől el, aminek első felvonását szombaton játszották Gyergyószentmiklóson.
A találkozó nagy érdeklődés mellett egygólos hazai sikert hozott. A második félidő első perceire két találattal vezetett a házigazda, ám a végén a játék képe alapján közel állt a döntetlenhez a Medgyes. Végül egyet sikerült megtartani az előnyből és bizakodva várhatja a VSK a szombati, medgyesi visszavágót.
A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy a mintegy százfős vendégtábort a lefújás előtt provokatív magatartása miatt el kellett távolítani a lelátóról.
Liga 3-as osztályozó, első mérkőzés: Gyergyószentmiklósi VSK – Medgyesi SK 2-1 (1-0). Gólszerzők: Czimbalmos Zalán (38. perc), Jakab Róbert (53.), illetve Adrian Cirstean (57.).  Gyergyószentmiklós: Deák – Sándor, Antal, Gál, Partene – Țepeș, Jakab – Szfárli, Tankó L., Czimbalmos – Bajkó. Cserék: Szakács, Scurtu – Berecz, Bernád, Csíki, Hegyi, Hofman, Maximiuc, Tankó E., Vékás.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!