Utolsó másodperces pontmentés

Az SZFC az utolsó másodpercekben mentett pontot hazai pályán az éllovas Băicoi ellen a labdarúgó 3. Liga 5. fordulójában, a Gyergyószentmiklósi VSK pedig továbbra is nyeretlen saját otthonában.

Szász Csaba
Utolsó másodperces pontmentés
Megküzdött a pontokért az SZFC, egyet végül otthon tartott Fotó: Hodgyai István

Székelyudvarhely az éllovas Băicoit fogadta, és az első félidőben több helyzetet is kidolgozott, mire sikerült megszereznie a vezetést, ám a szünet előtt a hazai­ak nagyot hibáztak, és ismét döntetlent mutatott az eredményjelző (1–1). A térfélcsere után maradt a hazai fölény, de az SZFC csak kapufáig jutott. A vendégek elégedettnek tűntek a döntetlennel, ám három perccel a vége előtt átvették a vezetést. Az udvarhelyiek nem hagyták annyiban a dolgot, mindent egy lapra feltéve támadtak, és a hosszabbítás 3. percében megítélt büntetőt értékesítve végül egy pontot otthon tartottak.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Gyergyószentmiklóson a VSK két idegenbeli siker után hazai pályán is szerette volna begyűjteni az első győzelmet a Brassói SR Municipal vendéglátójaként. Kiegyensúlyozott játékot hozott a találkozó, lehetőségek mindkét részen adódtak, a mérkőzést egyetlen gólt döntötte el, amit a vendégek szereztek nem sokkal a szünet után. Eredmények, 6-os csoport, 5. forduló: Székelyudvarhelyi FC – Băicoi 2–2 (1–1), gólszerzők: Simó (25.), Gavîrliță (90+3., 11-esből), illetve Sandu (33.), Brăilă (87.)., Gyergyószentmiklósi VSK – Brassói SR Municipal 0–1 (0–0), gólszerző: Stoian (51.), Brassói Kids Tâmpa – Tatrang 4–0, Breaza – Barcarozsnyó 3–0, Plopeni – Zernyest 2–0. Az állás: 1. Băicoi 11 pont, 2. Székelyudvarhely 10, 3. Breaza 10, 4. Gyergyó 7, 5. Plopeni 7, 6. Brassói Municipal 7, 7. Zernyest 7, 8. Brassói Kids 6, 9. Barcarozsnyó 6, Tatrang 0.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!