Hirdetés

Gyenes kategória-szakaszgyőzelme

Nem tétlenkedett Gyenes Emánuel a Dakar Rali hétfői szünnapján: a szatmárnémeti motoros a versenygépét javítgatta, mi több, ellenfeleinek is segédkezett. Tegnap a szervizcsapatok nélküli motorosok kategóriájában a leggyorsabbnak bizonyult.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Gyenes kategória-szakaszgyőzelme
A szünnap a versenymotor javításával telt Fotó: Mani Gyenes/Fb

Versenymotorjának javításával töltötte a Dakar Rali hétfői szünnapját Gyenes Emánuel, a szatmárnémeti sportoló több versenytársának, közöttük ellenfeleknek is besegített a szerelésben. Kevés idő jutott pihenésre, ám a hétfői munka meghozta gyümölcsét: a szatmárnémeti motoros bizonyult tegnap a legjobbnak a szervizcsapatok nélkül versenyzők kategóriájában.
Gyenes összetettben a 31. helyen ért célba, kilenc szakaszt követően a 34. helyen áll, ám kategóriájában a negyedik, hátránya pedig picivel több mint egy perc a harmadik Javi Vegával szemben.
Az autósoknál Sébastien Loeb nyerte a 9. szakaszt, a francia összetettben a harmadik, a listavezető továbbra is a katari Nasszer al-Attijah, míg a második helyen – több mint 80 perces hátránnyal – meglepetésre a brazil Lucas Moraes áll.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!