Hirdetés

Újabb vissza nem térítendő támogatás a hazai vállalkozásoknak, amelyek a tőzsdei bevezetést segítik

Az RMDSZ kormányzati munkájának egyik fontos célja a vállalkozások támogatása és versenyképességének növelése. Ezt segíti elő az a legújabb 35 millió eurós pályázat, ahol a cégek vissza nem térítendő támogatást kaphatnak arra, hogy bejegyezzék őket a romániai tőzsdére.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Becsült olvasási idő: Kevesebb mint egy perc
Újabb vissza nem térítendő támogatás a hazai vállalkozásoknak, amelyek a tőzsdei bevezetést segítik
Képünk illusztráció Fotó: rmdsz.ro

„Az a célunk, hogy a romániai vállalkozásoknak minél több lehetőséget biztosítsunk a fejlődésre, a terjeszkedésre. A Bukaresti Értéktőzsdén való részvétellel új befektetőket találhatnak, ezáltal pedig tovább tudnak terjeszkedni, új munkahelyeket létrehozni” – jelentette be Hegedüs Csilla államtitkár.

Az RMDSZ közleménye szerint az elnyerhető összeg közel 30 ezer euró (áfával) azoknak a cégeknek, amelyeket a többoldalú kereskedelmi rendszeren, és 238 ezer euró (áfával) azoknak a cégeknek, amelyeket a szabályozott piacon keresztül jegyeznek be a tőzsdére. Az Országos Helyreállítási Tervből megvalósuló kiírásra beérkező pályázatokat folyamatosan értékelik majd. A pályázatokat március 6-án délelőtt 10:00 és április 6-án éjfél között várják a https://proiecte.pnrr.gov.ro platformon keresztül. További részletek itt találhatók.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!