Hirdetés

Színes internetes kalendárium

Interneten is böngészhető a Hargita Kalendárium 2024: folyamatosan töltjük fel a népszerű évkönyvünkben megjelent anyagokat a har­gi­ta­ne­pe.ro honlapra, a Színes menüpont alatt meg­ta­lál­hat­ják a havi gon­do­lat­éb­resz­tő jegyzetet, a természet kalendáriumát, a hónap gombáját, az évfordulókat, a hónap ünnepeltjét, neves sportolóját, olvashatják mesefolyamunkat, illetve divattörténeti sorozatunkat.

HN-információ
Becsült olvasási idő: 2 perc
Színes internetes kalendárium
Fotó: Veres Nándor

A 2024-es Har­gi­ta Ka­len­dá­ri­um kö­zép­pont­já­ban a po­zi­tív gon­do­latok és a példamutató em­be­rek állnak, ugyanakkor büsz­kén mutatjuk meg benne vidékünk sajátos természeti kincseit, gombavilágát, épített örökségét. A válogatás nyil­ván szubjektív, nemcsak azokra vagyunk büszkék, akiket bemutatunk a ka­len­dá­ri­um hasábjain, szeren­csé­re van még elegendő sze­mé­lyi­ség, akikre legalább ennyire büszkék vagyunk. A ki­ad­vány­ból nyilván nem hi­ány­zik a sport, a divattörténet, a mese és a gyermekeknek szánt rejtvény, meg nyilván bőven kínálunk humort – karikatúrát és góbéságokat –, agytornának pedig kvízt és keresztrejtvényt. A konyhában járatos és járatlan olvasóink is találnak maguknak az évszakhoz kötődő receptet. Folytatjuk tehát lapelődünk és lapunk hagyományát, ismét kézbe veheti az olvasó az 1970 és 1990, illetve 1995 és 2007 között megjelent, közkedvelt Hargita Kalendáriumot. 
Aki még nem jutott hozzá az évkönyvhöz, tartalmát böngészheti a hargitanepe.ro oldalon a Színes menüpont alatt.
A Hargita Kalendárium 2024 évkönyv megjelenését a Ro­má­ni­ai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány támogatta. Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!