Hirdetés

Sportkomplexum épül Gyergyóditróban

HN-információ

Újabb sportlétesítmény épül a Gyergyói-medencében, ezúttal Gyergyóditró gazdagodik egy modern sportbázissal – adja hírül közleményében az RMDSZ.

Összesen 112 személy sportolására ad majd lehetőséget a majdani gyergyóditrói sportkomplexum, amely fitneszparkot, minifocipályát, futópályát és gördeszkapályát foglal magában.

A sportban talán az a legjobb dolog, hogy mindenki számára hozzáférhető. Nemcsak azoké a sport, akik versenyszerűen űzik, és sok munkával olimpiai bajnokok lesznek, hanem azoké a közösségeké is, amelyek örömüket lelik a mozgásban. Gyergyóditró ilyen település sportszerető emberekkel, akik lovasnapokat, sportmaratont, futóversenyt szerveznek. Most meg a polgármesterükkel az élen megszervezték, hogy legyen egy sportkomplexumuk is – mondta Kelemen Hunor miniszterelnök-helyettes.

Közel 7 millió lejt biztosít a fejlesztési minisztérium a gyergyóditrói sportpálya megépítésére. Mindenkinek joga van ahhoz, hogy egy fejlődő településen éljen, ahol minden körülmény adott az egészséges életmódhoz, a sportoláshoz – nyilatkozta Cseke Attila fejlesztési miniszter.

A gyergyóditrói sportkomplexum várhatóan több mint egy év múlva készül el – olvasható a közleményben.

HN-információ

Hirdetés

Kövessen a Facebookon!