Hirdetés

Újabb vereség

Jól indult a mérkőzés, ám a folytatás újra nem volt az elvárt, így szoros meccsen szenvedett vereséget a VSK Csíkszereda a férfi kosárlabda-bajnokság A konferenciájának 10. fordulójában. Újra a második negyed volt a döntő játékrész.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 3 perc

Szoros mérkőzésen szen­vedett vereséget a VSK Csíkszereda a férfi kosárlabda-bajnokság A konferenciájának tizedik fordulójában. Szombaton a SCMU Craiova látogatott az Erőss Zsolt Arénába, a találkozót jól kezdték a házigazdák, ám a második negyed újra döntőnek bizonyult a találkozó kimenetelében.
Az első negyedet hatpontos előnnyel zárták a csíkiak, de ezt a második játékrészben nemhogy ledolgozta az oltyán csapat, hanem a nagyszünetre már ők vezettek kilenc ponttal. Innen indították a hazaiak a felzárkózást, a 28. percben 52-nél egyenlítettek, de a harmadik negyed végén újra hét pont volt a hátrányuk. Az utolsó játékrészben egy pontra sikerült a csíki felzárkózás, ám a vendégek tudtak újítani, és végül nem nagy különbséggel, de behúzták a győzelmet.
Eredmény: VSK Csíkszereda – SCMU Craiova 78:83 (19:13, 12:27, 24:22, 23:21). A csíki pontszerzők: Casale 21 (2x3), Manojlovic 19 (1x3), Draskovic 16 (2x3), Lufile 15 (2x3), Frolov 5 (1x3), Cucovic 2.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!