Hirdetés

Győzelemmel zártak

A Székelyudvarhelyi ISK-SZAK asztaliteniszezői győzelemmel zárták a férfi asztalitenisz Szuperliga 2022–2023-as idényének odavágóját, miután tegnap 3–0-ra nyert a sereghajtó Besztercei VSK vendéglátójaként.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Győzelemmel zártak
Fotó: Szász Csaba

A Székelyudvarhelyi ISK-SZAK Sebastian Loso, György Szilárd és Sánduly Levente alkotta csapata győzelemmel zárta a férfi asztalitenisz Szuperliga 2022–2023-as idényének odavágóját, miután tegnap 3–0-ra nyert a sereghajtó Besztercei VSK vendéglátójaként.
Az udvarhelyiek kezdték favoritként a találkozót, hiszen Sebastian Loso egy szettet veszítve győzött Szilágyi Paul ellen, míg György Szilárd esélyt sem adott Mihai Roscának. A harmadik párosításban Sánduly Levente és Sîngeorzan Darius állt asztalhoz, izgalmas végjátékot eredményezve. A besztercei hozta az első két szettet, azonban Sánduly szenzációs játékkal zsinórban három szettet nyerve, megfordította az állást, így az ISK-SZAK 3–1-re nyerte az összecsapást.
Az udvarhelyiek 4–1-es győzelem-vereség mutatóval zárják az évet, egyedül a Bukaresti Steaua ellen hajtottak fejet, annak otthonában. Az ISK-SZAK a katonacsapat mögött és a Sepsi-SIC előtt a tabella második helyén telel. A bajnokság januárban folytatódik.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!